Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stangselleri - mye

#1

banana sa for siden:

Jeg har to bunter stangselleri. Hva gjør jeg med dem? Noe klarer vi å få unna med dip, men ikke to hele bunter.


#2

Mrs Butler sa for siden:

Jeg bruker ofte stangselleri i tomatsauser til pasta.


#3

DM sa for siden:

:ja: Og i waldorfsalat, og opphakket sammen med squash og gulrot og kjøtt i stekt ris.

#4

Fluke sa for siden:

Her hadde de gått i matavfallet ... Selleri er ikke menneskemat.


#5

DM sa for siden:

Ja, og om du har frukt og grønsaks-presse, så kan du lage gulrotjuice med selleri i. Det er den mest basedannende drikken du kan få sies det.

(Pluss at gulrotjuicen av en eller annen merkelig grunn smaker mye søtere med litt selleri i. )


#6

Karima sa for siden:

Finhakket i risotto. :nam:


#7

Søster sa for siden:

Det som blir til overs kan du grovhakke og fryse i passende porsjoner som du kan slenge oppi pastasaus, lasagne, fiskesuppe... Fersk passer den veldig godt i tunfisksalat sammen med syrlige epler, løk, mais og sukkererter.


#8

Søster sa for siden:

Jeg tror forresten du bør forvelle den før du evt fryser den.


#9

allium sa for siden:

Moren min lager deilige ovnsbakte poteter med stangselleri. Men jeg har aldri fått nøyaktig oppskrift. Tror det dreier seg om å halvkoke potetskiver, ha i form sammen med purreringer og skiver av stangselleri, litt ost mellom og over. Både vanlig gul ost og litt parmesan. Godt til lammestek.


#10

Millis sa for siden:

Bloody Mary? ;)


#11

Mams sa for siden:

Enig.
Jeg kaller det forresten for stankselleri.


#12

Koma sa for siden:

Kok det opp med gulrøtter, purre og buljong. Grønnsakssuppe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.