Sprakk den oppå? Brownies skal gjøre det. De fleste jeg har bakt gjør det, men det ser helt greit ut. Husk bare for ALL del å la den avkjøles HELT i formen før du rører den, da blir den penest. Det å skjære i en varm browniekake er suicide.
Den sprakk rundt kanten så lokket liksom datt ned.
Lurer på om jeg skal skjære av kantene og heller servere en litt flat brownies??? Den skal være til kafe i barnehagen... :dåne:
Til neste gang kan du spraye kantene litt før du har i røra, da vil den ikke feste seg like godt som din gjorde nå. Ellers bruker jeg å løsne den fra kanten med å dra en kniv rundt hele rett etter at jeg har tatt den ut av ovnen. Så får den stå å synke ned uten at halve kaka henger fast i siden av formen og at lokket revner fra kantene.
Jeg har også hatt problemer med brownies som blir høye på kanten. At de er flate i midten synes jeg er helt greit. Det er jo det som er ordentlig brownies.
Brownies som har konsistens som en sjokoladekake er skikkelig nedtur.
Ja, er de helt gjennomstekte og luftige/høye kan de jo ikke kalles brownies, da er det jo vanlig sjokoladekake/formkake. Brownies skal være litt porøse på toppen og seeeige, halvrå inni.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.