Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp, brownies


#2

Dixie Diner sa for siden:

Sprakk den oppå? Brownies skal gjøre det. De fleste jeg har bakt gjør det, men det ser helt greit ut. Husk bare for ALL del å la den avkjøles HELT i formen før du rører den, da blir den penest. Det å skjære i en varm browniekake er suicide.


#3

Trixie sa for siden:

Den sprakk rundt kanten så lokket liksom datt ned.
Lurer på om jeg skal skjære av kantene og heller servere en litt flat brownies??? Den skal være til kafe i barnehagen... :dåne:


#4

Kneazle sa for siden:

Legg den på et fint fat, dryss et lett lag med melis over og server. Brownies skal ikke se perfekte ut.


#5

Kanina sa for siden:

Brownies skal være flate.



#7

kokosbolle sa for siden:

Til neste gang kan du spraye kantene litt før du har i røra, da vil den ikke feste seg like godt som din gjorde nå. Ellers bruker jeg å løsne den fra kanten med å dra en kniv rundt hele rett etter at jeg har tatt den ut av ovnen. Så får den stå å synke ned uten at halve kaka henger fast i siden av formen og at lokket revner fra kantene.


#8

Trixie sa for siden:

Tusen takk. :blomst:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg har også hatt problemer med brownies som blir høye på kanten. At de er flate i midten synes jeg er helt greit. Det er jo det som er ordentlig brownies.

Brownies som har konsistens som en sjokoladekake er skikkelig nedtur.


#10

Dixie Diner sa for siden:

Ja, er de helt gjennomstekte og luftige/høye kan de jo ikke kalles brownies, da er det jo vanlig sjokoladekake/formkake. Brownies skal være litt porøse på toppen og seeeige, halvrå inni.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.