Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mangochutney

#1

MegaMie sa for siden:

Hva slags retter bruker man det i? Jeg har nettopp kjøpt et glass og brukte en ss i en middagsrett, men det er jo greit å kunne bruke det til noe mer også..


#2

Erica sa for siden:

Jeg har brukt det som tilbehør til svinekoteletter med ris og salat. Men den chutneyen jeg bruker er hjemmelagd, vet ikke om kjøpt smaker likt og dermed passer.


#3

Fibi sa for siden:

Curry? Vi bruker det i hvertfall når svigermor lager sin chicken curry med roti.

Ååh, nå ble jeg mer enn en smule sugen på det, ja. :sikle:


#4

Beathe sa for siden:

Lurer på om det var det (en slags chutney var det iallefall) den engelske ex-en til en venninne brukte som pålegg, oppå gulost. Godt var det også!


#5

Gri sa for siden:

Har smakt ein deilig kyllingrett med mangochutney.


#6

Benzo sa for siden:

Bruker det som tilbehør til indisk og i et par kyllingretter.


#7

emma71 sa for siden:

Venninnen min har det som tilbehør til kalkun.
Ellers bruker jeg det i en deilig kyllingrett med paprika, purre, creme fraiche, buljong, soyasaus, sambal oelek og frisk mango.


#8

Dinochef sa for siden:

Til kylling, svin, kalv, kalkun og øvrig lyst kjøtt.
Den er veldig god som basis til saus, kok opp og tilsett litt fløte - ferdig.
Passer også veldig godt i wok.


#9

Mei sa for siden:

Når man bruker det i wok, tar man bare et par spiseskjeer i sammen med grønnsakene mens man steker, eller tilsetter man andre ting også?

:trenger en piff på hverdagswoken:


#10

Salt sa for siden:

Ta en halvstekt baguette, og del i to (på langs). Smør på mangochutney, ha på pillet grillet kylling, og ost på toppen. Stek baguettene som anvist på pakken. :nam:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.