Hjertensfryd sa
for 16år siden:
Er det nokon der ute som har ei god karrisaus oppskrift ?
Fekk så innmari lyst på det i dag. Sammen med pastaen som prinsessa her har bestemt :knegg:
Har funne denne på nettet, men vil gjerne ha oppskrifter som andre har prøvd/godkjent
2 kyllingfileter
1 liten løk
1 eple
Karrisaus:
1 løk
1 eple
1-2 ts karri
smør til steking
1 ss hvetemel
1 terning hønsebuljong
Maylen sa
for 16år siden:
Den sausen, skal ikke den ha noe veske?
Hjertensfryd sa
for 16år siden:
Står at det skal hellast over 4 dl vatn i framgangsmåten, men ikkje i oppskrifta. Hadde blitt ein tørr saus viss ikkje :knegg:
Blåbær sa
for 16år siden:
Har bare oppskrifter med melkeprodukter.
Hvis ikke jeg husker helt feil så har dine barn melkeallergi?
Hjertensfryd sa
for 16år siden:
Stemmer det, men eg har alternativer, så det går fint.
Melk bytter eg ut med soyamelk. Fløte med soyafløte og smør med melkefritt smør.
Så lenge det er slike ting er det ikkje noko problem.
Maylen sa
for 16år siden:
Urt sa:
Står at det skal hellast over 4 dl vatn i framgangsmåten, men ikkje i oppskrifta. Hadde blitt ein tørr saus viss ikkje :knegg:
Det var liksom det jeg tenkte. :knegg:
Blåbær sa
for 16år siden:
Oki, kan dele min slumpeoppskrift.
Vi liker den veldig godt, men dette er ikke noe autentisk Indisk oppskrift.
En skivet løk
6-8 sopp
2 dl matfløte el. creme fraiche
3 strimla kyllingfileter
1-2 ts madras paste
8-10 cherrytomater
Sprøstek kylling og sopp.
Ha oppi løk og fløte og kok 1-2 min. Smak til med madras paste.
Hiv oppi cherrytomater delt i to rett før servering.
Vi pleier å ha ris og nanrød til.
Magnolia sa
for 16år siden:
Jeg gjør det som oftest veldig enkelt:
Smelt smør, rør inn hvetemel. Spe ut med melk, og kok noen minutter. Krydrer med salt, pepper og - utrolig nok :knegg: - karri. Ikke noe fancyschmancy, men det er kjapt å lage til.