Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Neste års ferie er i boks ...

#1

Tito sa for siden:

og den starter i Kardemomme By! Jeg har bestilt 8-mannshytte i Kardemomme by til oss og svigers fra 14-15 juli. På kvelden skal jeg og mannen min ta med de to eldste på Sabeltann show - første rad - mens svigers er barnevakt for de minste. Lurt, ikke sant! :mhmm: Deretter drar vi på hyttetur med svigers en uke i Ryfylke og til slutt ca en uke eller litt mindre hos mine foreldre i Stavanger.

Vi har funnet ut at det nok er lurt å feriere under litt rolige forhold i Norge neste år, når tvillingene er i underkant av to år. Det er jo den festlige alderen hvor de går og går, akkurat hvor de vil. Å ha to slike på en gang kan bli en interessant erfaring. :himle:

Noen som har overnattet i Kardemomme by her noen gang? Hvordan var det? Fornøyd?


#2

Elisabet sa for siden:

Greit med alt som er i boks. Har aldri overnattet i Kardemommeby, men det må være i alle fall dyrt midt i høysesongen? Vi skal på Sabeltann show der 13. juli. :D Klarte du og få bestilt billetter til første rad altså? Jeg bestilte billetter første dagen de ble lagt ut, og alle datoene var det ingen jeg fikk opp 1. rad på. :undrer:


#3

Tito sa for siden:

Ja, jeg ringte og bestilte og damen spurte om jeg ville ha første rad. Kanskje noen billetter er kun tilgjengelig på telefon?

Og ja, overnattingen er dyr, men det følger med to-dagerspass i prisen og siden vi har med svigers betaler de halvparten av overnattingen. Og resten av ferien er så og si gratis, kun bensinutgifter, siden svigers betaler hytteoppholdet og maten er gratis hos mor og far. Derfor skeier vi ut på den ene overnattingen. Hvis man tar bort prisen for to-dagerspass fra halve prisen av overnatting, er det kun 1500 kr som gjenstår, og det er ikke like dyrt for en natt - hvis man ser det på den måten.


#4

Elisabet sa for siden:

Høres jo supert ut da. Nei, Kristiansand Dyrepark blir ingen billig fornøyelse uansett. Men da snakket vel ikke du med Billettservice? Kanskje det er Dyreparken som har råderett over alle billetter på 1. rad for å tilby kundene sine som bestiller overnatting og sånn? Vi skal bare bo i campingvogna, så jeg bestilte billetter på Billettservice. Dere kjøpte vel full pakke når dere bestilte overnattingen?

Må være greit å ha med svigers på tur da når dere har med alle fire. :D


#5

Tito sa for siden:

Ja, jeg snakket direkte med dyreparken. Ringte egentlig for å forhøre meg om hvordan jeg skulle få bestilt overnattingen siden jeg ikke fikk det til på nett. Men det var fordi det ikke var lagt ut på nettet ennå, men jeg kunne bestille over telefon. Det var nok ingen forkjøpsrett vi fikk fordi vi bestilte overnatting samtidig, hun sa i hvert fall ingenting om det. Men det kan jo være at de har råderett over de beste billettene som må bestilles direkte fra dem ...?


#6

Angelique sa for siden:

Søsteren min med minstemann og eks var overnattet i Kardemommeby i sommer.
Stor stas og stormende jubel.
De fikk utlevert en tralle da de sjekket inn med Kardemommeby sengetøy.
Visstnok skulle de få matboks fra Kardemommeby, men det var de tomme for.
Det som var mest stas var at røverne kom på besøk da parken offisielt var stengt. De ville gjerne ha med minstemannen på ryddesjau i røverhuset.
De samlet sammen alle barna som overnattet i Kardemommeby og avsted bar det. Etter ryddesjauen var det pølsefest.
Turens høydepunkt for min lille nevø på tre år.


#7

Slettet bruker sa for siden:

Jeg har overnattet i Kardemommeby - det var supert.
Joggetur i parken på kveldstid uten andre mennesker feks. Eller de dyrene som står ute som ungene kan holde på med i fred og ro. Vi matet sikkert noen små hester med gress i tre timer den ene kvelden. Og de - de likte å slippe å bøye seg ned etter mat så de sto der og gumlet gress fra overlykkelige barn.

Og på morgenen så starter trikken å gå lenge før det begynner å komme folk så langt inn i parken. Så da løp ungene rundt og lekte gjemsel og kjørte trikk på egenhånd. De ble selvsagt godt kjent med Syversen og spiste seg godt opp på pepperkaker - for man får en pepperkake som billett på hver eneste tur.

For meg som voksen var det etterhvert veldig humoristisk å se hvordan Syversen drar trikkevisa si - gang på gang på gang. Med enorm kraft og innlevelse hver gang i time etter time paralellt med at damen i kiosken sin ansiktsfarge går fra normal til blek via anspent rød :D

Gled dere!


#8

safran sa for siden:

Jeg elsker Kardemommeby! :elsker: Heldige Titobarna.


#9

leliane sa for siden:

Vi bor praktisk talt i Kardemommeby, så noen familieovernatting er ikke aktuelt. :knegg: Men i mai hadde de to eldste overnatting der med barnehagen - rett før høysesong. (Godt tips om man vil gjøre det litt rimeligere - det var absolutt overkommelige priser på den tida.) Det var utrolig moro for dem, så det blir nok poppis! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.