Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leie av feriehus i Danmark

#1

Pippilopp sa for siden:

Noen tips på hvordan man går fram her?

Mål for turen er Legoland, Løveparken og bare ha en flott familie uke rett og slett. Er en familie på 2+3 og hadde tenkt å få besøk av en besteforelder iløpet av uken vi var der.

Lurer fælt på dette med å leie hus, men er rett å slett grønn når det gjelder hvordan man går fram, hva man bør styre unna, samt hvor det er best egnet å dra.

Kriterier? I nærheten av strand, ikke mere enn 1 times kjøring til Legoland og trenger jeg si det? Barnevennlig selvsagt. Håper det er noen der ute som har erfaringer de er villige til å dele..


#2

Anne C sa for siden:

Jeg har lært av erfaring at prisen helt klart har noe å si. Hvis det koster mindre enn 6000 kr for en uke i høysesongen så kan du ende opp med mye rart..... Vi har leid hus i Danmark mange ganger, men aldri i det området du er ute etter.


#3

Filifjonka sa for siden:

Sjekk for eksempel novasol.no. Det er massevis av sånne utleiefirmaer, vi har prøvd flere og aldri vært uheldige med huset. Men det lønner seg å sjekke litt ekstra, ringe eller sende mail og få svar på det man lurer på, sånn at man føler seg sikker på at beliggenhet og fasiliteter er sånn som man ønsker. Ofte får man mer for pengene om man reiser flere sammen og deler på et stort hus. Og det lønner seg å være tidlig ute. :)


#4

Dinochef sa for siden:

Bruk et velkjent og stort selskap, det er ikke billig å leie i Danmark.
Les beskrivelse av huset nøye og sjekk kart og nærområde nøye gjerne ved bruk av forskjellige nettsteder.


#5

Dali sa for siden:

Mener vi brukte www.dancenter.com da vi leide i forfjor. Funka fint, og vi hadde et fint opphold (minus regnet i Legoland). Vi var i Bork Havn.


#6

MegaMie sa for siden:

Her må jeg følge med, vi planlegger også danmarkstur til sommeren.


#7

Che sa for siden:

Man bør iallefall begynne å tenke på bestilling snart nå. I fjor bestilte vi hus i februar (eller, de vi reiste sammen med bestilte da) - og da var det temmelig utplukket.

Dyrt å leie ja.


#8

GinaK sa for siden:

Vi har heller aldri leid feriehus i Danmark før men jeg bare bestemte meg for at vi skal bo i nærheten av Ebeltoft, egentlig bare fordi det så praktisk ut mht. kjøretid til de attraksjonene jeg har sett meg ut...
Vi har leid et hus gjennom Novasol. Håper det blir bra. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.