Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Problemer med å motta MMS

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg fikk nettopp ny mobiltelefon, SE W595. Jeg kan ikke motta mms uten å laste ned noen innstillinger, så jeg prøve denne linken, men fikk beskjed om at det ikke gikk. Etter noen minutter fikk jeg enda en sms fra Tele2 om at jeg kunne laste ned innstillingene, og den begynte å laste ned, men så fikk jeg beskjed om at det ikke gikk, og at jeg måtte kontakte teleoperatøren.
Argh, jeg haater å ringe Tele2, er det ikke noe jeg kan gjøre uten å kontakte dem?


#2

polarjenta sa for siden:

Høres ut som du har prøvd og ikke fått det til, så da er vel alternativet å ringe eller sende dem en mail.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Jeg sender dem en mail jeg! :)
Litt irriterende at ting aldri kan gå "smertefritt".


#4

Smurfine79 sa for siden:

Ring til din teleoperatør å få tilsendt innstilling via sms så går reste som en lek :riktig:


#5

Dixie Diner sa for siden:

Men det var det den linken skulle gjøre, det er vel det samme de gjør når jeg ringer, og det gikk jo ikke. Skjønner ingenting. Men jeg skal maile dem, orker ikke ringe.


#6

Isolde sa for siden:

Du kan prøve å sende de på nytt fra Tele2, kansje velge mms for seg selv ikke hele pakken. om det er mulig. Jeg gjorde nettopp det hos Tele2 uten problemer.


#7

Dixie Diner sa for siden:

Den skjønte jeg ikke helt, tror du må ta frem te-skjeen. :sparke.
Sende hva på nytt? Gjøre det på nytt via linken? Og hvordan velger jeg bare mms? Jeg aner ikke hva jeg har valgt engang, jeg er helt idiot på dette. Tror kanskje mannfolket skal få hjelpe meg i ettermiddag.


#8

Isolde sa for siden:

Jeg ville prøvd å sende de på nytt. Var vel kansje MTU hvor man kunne dele opp å bare sende MMS innstillingene har bytta mange ganger siste mnd


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.