Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julekonserter/-forestillinger?

#1

Selma sa for siden:

Det er jo veldig mange konserter og teaterforestillinger overalt før jul. Vi er ikke så veldig flinkle til å benytte oss av sånt ellers i året, men før jul synes jeg det er veldig koselig med både teater og konserter. Har dere noen faste tradisjoner - noe dere bare må ha med dere før jul?

I år skal jentene og jeg på konsert med Malin & Celine. Begge er jo jentenes store helter, så det blir nok veldig populært :nikker:. Dessuten skal hele familien på DDEs julekonsert. Nå er vel ikke mannnen og jeg blandt de største DDE-fansene, men jeg tror det kan bli bra likevel. Vi drar sammen med en nabofamilie og lager litt "julebord for barna" samtidig ved at vi går ut og spiser først

Ellers så er Nidaros Guttekors årlige konsert i Nidarosdomen min favoritt. Vakker kirke, guttekoret og Arve Tellefsen - det er julestemning det!


#2

Tangerine sa for siden:

Vi har ikke noe fast, men finner alltids noe.

I år blir det teater; "Fru Pigalopp". :)


#3

ILY sa for siden:

Er ikke DDEs julekonserter avlyst da? :confused:
Jeg er ingen DDE fan og har ikke peiling altså, men de sa noe om dette på kulturnyhetene på radioen her om dagen..

Vi skal på Teskjekjerringas jul i slutten av november. Det tror jeg blir veldig koselig. Ellers ingen spesielle planer for julekonserter/- forestillinger.


#4

Siwa sa for siden:

Vi har brukt å vært på "Bynes-guttan" sin forestilling med Julestemning :elsker:
Det er ei forestilling som kun går i Trondheim, og den er kjempekoslig til små barn :jupp:


#5

Hannah sa for siden:

Jeg har akkurat bestillt billetter til Putti Plutti Pott, i Grieghallen nå. :) Tror det blir fint.


#6

Selma sa for siden:

Den har vi sett flere ganger - stor stas når jentene var mindre!


#7

Siwa sa for siden:

Veldig koslig forestilling..
Våre to minste er litt for små enda, men var mange ganger med storesøster :jupp:
Neste år tenker jeg vi er tilbake igjen :blunke:


#8

Canisa sa for siden:

Vi har sett Putti Plutti Pott maaaaange ganger, og mellomsøster har danset i Nøtteknekkeren 4 år på rad, så da har vi sett den også.

I fjor så jeg, mannen og lillesøster Jul på Månetoppen på Hålogaland teater, og jeg tror jeg og jentene skal se det i år også.


#9

Karamell sa for siden:

Vi skal se Plutti Putti Pott i morgen.
Videre blir det Julestemning
og tur på Voll julegård.

DDE ble avlyst alle steder, minus i Olavshallen.


#10

apan sa for siden:

Vi startet med noe slikt ifjor. Ingen faste tradisjoner, men teater prøver vi få til. Ifjor var vi på Ruffen. I år skal vi på Jul i blåfjell, og er det populært blir det nok en tradisjon. Barnehagen skal på Snekker Andersen og julenissen.


#11

Noba sa for siden:

Vi skal også på Celine og Malin, Lillemor skal få det i julegave. Ellers så blir det Jul i Prøysenland på teateret. Voll Julegård var en god idé, Karamell, det må vi prøve å få til vi også. Er det åpent hver søndag?


#12

Selma sa for siden:

Voll Julegård hørtes spennende ut! Det er jo nesten i nabolaget. Veldig lenge siden vi har vært innom der nå - kanskje jeg må sjekke litt nærmere...


#13

Svanen sa for siden:

Har ikke vært så mye de siste årene, men de to eldste har sett Plutti pott et par ganger. Får ikke til i år, men har tenkt å ta med iallefall minsten neste år.
Foreldrene mine har bursdag nå i november, og fikk/får billetter til julekonsert i Fjellhallen. Kanskje en god ide til en videre tradisjon (enkel bursdagsgave, som de setter mer pris på enn "ting").

De to eldste skal ha gjestopptreden (de eldste i koret deres) når Oslo barneteater skal sette opp "Jul i Skomakergata" her. De synger og synger for å lære utenat. Så jeg har bestilt billetter til meg og minsten. Blir kanskje mest moro for meg...


#14

Selma sa for siden:

Ja - vi skal jo selvsagt på julekonsert med korpset til eldstejenta også :). Tett program i desember ja!


#15

Karamell sa for siden:

Selma og Noba: Man må kjøpe billetter og de var ganske utsolgte.


#16

Selma sa for siden:

Når jeg tenker meg om, så var kanskje minstemor der med barnehagen i fjor.

Takk for tipset, uansett!


#17

Obelix sa for siden:

Vi har vært på Plutti noen ganger nå og synes det er en hyggelig tradisjon.
Får se om det blir i år også.

Ellers skal vi på Penthouse Playboys vrikker julen inn og håper at det kan bli en tradisjon for oss voksne.


#18

Maz sa for siden:

Fillern, jeg har glemt Julevoll i år.

Ellers så synes jeg det er kjempekoselig på Sverresborg på søndagene i desember. 1 søndag i advent er det stappfullt, med juletretenning osv, men det er også koselig de andre søndagene.

For de som er medlem er det rabatt den 1. søndagen men gratis de andre. Vi skal helt sikkert minst en av dem og treffes gjerne.

Vi starter neste helg med Jul i skomakergata, så er det Julestemning den 17 (tror jeg). Må vel også kjøpe biletter til Jul i Prøysenland.

Mazungen var av en eller annen grunn ikke så interessert i Malin/ Celine så da kjøpte jeg det ikke til henne.


#19

Pepper Lemon sa for siden:

Vi var på Jul i Blåfjell i fjor, som var så storveis at vi skal dit i år også. Ellers er det Snekker Andersen og muligens en forestilling til dersom vi rekker. Det er ikke noe på voksenprogrammet i år.


#20

Dixie Diner sa for siden:

Jeg aner ikke hva som går her i Sandnes/Stavanger i år. Er det noe sted jeg kan se på nettet? En oversikt? Kunne tenke meg å ta med eldste på noe.


#21

Millen sa for siden:

Vi har ingen faste ting vi pleier å gå på, men i år skal vi på Snekker Andersen og mannen og jeg skal på julekonsert med Oslo Gospel Choir.


#22

Selma sa for siden:

Prøv [url]www.billettservice.no[/url] og søk på Sandnes/Stavanger


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.