Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Visning

#1

Marge sa for siden:

Vi har tenkt oss på visning på dette rekkehuset i morgen:

www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15491193&sid=xz2cbaUSjFb413533&WT.svl=Link

Synes prisen var ganske fin, og vi likte det veldig godt innvendig. Men i disse dager er det vel uhørt å kjøpe noe nytt før man har solgt sitt eget? I så fall kan vi jo bare se langt etter dette rekkehuset, med mindre de ikke får solgt det (hvilket jeg tviler på).
En annen ting er at jeg tror det er mye kø i området om ettermiddagen, og kø er det verste jeg vet. :(


#2

Nessie sa for siden:

Det så jo kjempefint ut! :jupp:
Og etter min mening en veldig ok pris og, det er ikke mye som må gjøres innvendig der?

Det er vel ikke sånn supersmart å kjøpe før man selger nå... men tror du det er mulighet å leie ut det dere har nå da? Sånn OM man ikke får solgt? :vetikke:


#3

Isolde sa for siden:

Du bør IKKE kjøpe noe før du får solgt ditt eget. Vi har jo prøvd å selge siden august og ikke fått inn et eneste bud. Vi ligger prismessig på grensen hvor vi ikke kan gå lenger ned så det er ingen ting vi kan gjøre med det heller.

Vi skal jo muligens flytte andre veien enn hva dere tenker på her og JEG uroer meg for kø. Nå møter jeg nemlig aldri noe særlig kø. Kommer jo selvfølgelig an på hvor du skal. Men jeg kjører fra landås via birkelundstoppen og sørover. Går helt supert.

Men de gangene jeg skal vestover bruker jeg like lang tid på halve strekningen på grunn av kø før og på danmarksplass og når jeg kommer til avkjøringen til der hvor dere bor nå og videre utover.

Nesten så jeg bare vurderer å bli boende her.

Fin leilighet da!


#4

Anne C sa for siden:

Flott rekkehus! Men jeg hadde ikke turt å kjøpe før jeg hadde solgt. Vi har et vennepar som ikke får solgt huset sitt. Og brodern har en kompis som har sittet med to hus siden før sommeren.


#5

Marge sa for siden:

Nei, bare et punktert stuevindu og et garasjetak som er lekk. Men det er jo sånt som mannen tar seg av. :nemlig:
Å få leid ut tror jeg ikke er noe problem, men det spørs om vi får nok til å dekke lån og husleie...


#6

Marge sa for siden:

Nei, vi bør vel helst få solgt først, men det er jo et lite problem der - for vi vil jo ikke selge før vi har funnet noe å flytte inn i. :fnis: Altså hvis vi selger no og så er rekkehuset solgt, så er det jo ikke sikkert vi finner noe annet som passer oss.
Er huset deres på finn no? Kan du ikke prikke meg en link?
Jeg har sett at det er en del ettermiddagsrush fra Haukeland og oppover Landås, men mulig det er blitt bedre no. Når er det du pleier å kjøre forbi?
Vi har også tenkt litt på å flytte den veien som dere vil, men jeg uroer meg også for køen der, orker ikke det altså.


#7

Marge sa for siden:

Huff ja, du sier noe der.


#8

Isolde sa for siden:

Er litt fra haukeland og opp til Landås ja. Men det er verst andre veien. Jeg begynner jo alltid på lærerhøyskolen så jeg slipper unna alt. Uansett om du skal igjennom område rundt Bergen sentrum/danmarksplass/haukeland så får du kø. Spesielt nå i bybane tider. Ble mye bedre etter at de åpnet danmarksplass nesten for fult igjen. Før det var det helt stampe.


#9

Avatar sa for siden:

Det så kjempe fint ut!

Jeg er mer bekymret for trampolinen til naboen. :skremt:


#10

Niobe sa for siden:

Bankene er vel ikke så villige til å mellomfinansiere lenger, og krever vel at man har råd til å betale rentene på begge lånene om man kjøper før man selger nå.

Vi er lei av å sitte på gjerdet, og legger rekkehuset vårt ut for salg nå, og flytter inn i kjellerleiligheten til et vennepar. For å kunne være kjappere ut på markedet når det rette huset dukker opp. Pr i dag bor vi i "feil ende" av kommunen.


#11

Ru sa for siden:

Det er vanskelig å få mellomfinansiering for tiden. :nemlig:

Det så fint ut da, og ikke noe ublu pris for et rekkehus i det området.
Og det er ikke mer kø den veien enn det er ut her, altså ...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.