Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Farget juletrebelysning

#1

Sue sa for siden:

Jepp - jeg holder på å skal svelge en kamel i år og har lyst til å ha et lite tre ute med fargede lys på til jul.

Da jeg var liten hadde mormor og bestefar juletre med fargede lys på og det var det fiiineste treet jeg visste om. I fjor uttrykte jentene mine at fagrede lys på juletreet er kjempefint, så i år tenkte jeg altså å kjøpe dette. Men problemet er at det finnes så mange stygge fargede lys (nei, alle er ikke stygge - jeg har sett ett (!) tre med veldig fine fargede lys) - men hvor finner jeg fine lys?

Jeje - tenker dette blir en diskusjon om hvor stygt det er med fargede lys og jeg hadde samme mening om dette inntil i fjor egentlig (til jeg så det fine treet med de fine lysene). :knegg:

Noen som har peiling?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Jeg synes det er utrolig grellt med fargede lys, men eldste elsker det, slik de fleste barn gjør. Så hun har fått et lite juletre som hun får ha på rommet sitt hver jul, med fargede lys og den julepynten hun selv vil ha.
Skal det være fargede lys MÅ de være små, synes jeg. Da kan det være litt fint. Det kommer ikke inn i stua her noensinne, men barna skal få et litt større, eget tre til å ha på lekerommet sitt når vi kjøper hus. Det skal de få pynte med hva de vil.


#3

ILY sa for siden:

:tullerdu: :fnis:


#4

Sue sa for siden:

Nja, de jeg så i fjor var ikke spesielt små, men de var ikke så sterke i fargene som fargede lys ofte er...Jeg lurer på om det kan ha vært lyspæren som var farget, men at glasset rundt evt kan ha vært hvitt for å "dempe" fargen litt.
Ja, det er litt koselig å glede barna på denne måten. Inne i stuen kommer det nok aldri her heller (skal aldri, si aldri :nemlig:)


#5

Estrella sa for siden:

Fargede er ikke pent. :niks: Men det er absolutt koselig med lys på trær/busker ute i hagen men de skal være hvite. :nemlig:


#6

Dixie Diner sa for siden:

Hvite, små lys tett i tett på busker og trær ute. :rørt:
Jeg gleder meg sånn at jeg ikke klarer å tenke klart. Håper alle, ALLE pynter til jul fra og med 1. desember. Blir sur på folk som venter lenger. :mumle:


#7

Erica sa for siden:

En skal ikke være sur i desember vet du Iset. :dulte:


#8

bina sa for siden:

Spørs jo hva du syns er fint, da, men fargede små lys har de nesten over alt.

Til utendørsbruk syns jeg det er fint med litt mange, gjerne på nett. Og jeg syns fargede er helt fint så lenge det er eneste dekorasjon på treet.


#9

Angelique sa for siden:

Så forskjellige varianter av fargede lys hos plantasjen.

Personlig syntes jeg de små er finest.

Jeg nekter helt å ha fargede lys noen steder , men guttene mine får ha hvert sitt juletre på rommet med farget lys. De syntes det er kjempefint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.