Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Frossen høne

#1

Tammen sa for siden:

Eksisterer ikke det lenger?
:confused:


#2

Left sa for siden:

Ikke så mange steder de har det lenger nei.
Mener jeg har sett det på Bunnpris.


#3

Sitron sa for siden:

De fleste bruker ull nå til dags, så de slipper sånt.


#4

Mams sa for siden:

:knegg:

Må innrømme at jeg tenkte noe av det samme ja.


#5

Tinka sa for siden:

Spar og Prix har det her i bygda.


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg husker Christine Koht skrev om det i spalten sin i A-magasinet for en tid tilbake, at det var umulig å få tak i høner.


#7

Sitron sa for siden:

Hønene destrueres fremfor å gå til mat, fordi det ikke er grunnlag for salg, nå som vi har så mange, deilige kyllinger. :snill:


#8

Fersken sa for siden:

Jeg har hørt mange menn klage over frossen høne i hjemmet sitt. :fjase:


#9

Skytte sa for siden:

Jeg også. :humre:


#10

Enhjørning sa for siden:

Jeg skulle til å anbefale varmeflaske. :knegg:


#11

scilla sa for siden:

Har ikke hun dame. da? :vetikke:


#12

Tammen sa for siden:

:hehehe:
Nei, ække mye frossen høne her i gården gitt.

Men, synd de har slutta å selge de man spiser. Trenger noe billig, enkelt og godt.


#13

Mrs. Longbottom sa for siden:

de har det innimellom på kiwi. Og utfra ansiktsutrykket å dømme, tror jeg kassadama har det og....:p


#14

Katarina sa for siden:

:skratte:

Du kan jo spørre henne om det neste gang? :blunke:

Men fra spøk til revolver, høne er faktisk veldig godt! Jeg har en super oppskrift på høne i sånn leirgryte. Paprikahøne heter den. Kjempegod! :nam:


#15

Isolde sa for siden:

Rema har det her. 25kr stk.


#16

Amelie sa for siden:

Jeg savner Broiler jeg. :sukk:


#17

Amelie sa for siden:

Jeg var forresten spesialist på hønsegryte da jeg var 18-25 år og student (siden har jeg ikke laget det så ofte). Da kosta høna rundt tjue spenn.

Kokte ei høne i 1-2 timer sammen med løk og en gulrot eller to, tok vare på kraften (viktig) og rensket ut det fine kjøttet på høna. Stekte det i smør sammen med purre eller løk, spedde ut med den deilige krafta, hadde i en boks erter, en boks mais og en god slump hvitvin. Karri, salt, pepper. Serverte med ris. Det høres egentlig ikke så fancy ut, men smakte utrolig godt. Gryta ble fort sagnomsust i vennekretsen.


#18

Myrsnipa sa for siden:

Jeg klarte ikke å se noe annet enn koffert i den overskrifta. :knegg:


#19

Enhjørning sa for siden:

:iiik:


#20

Svanen sa for siden:

Denne tråden minner meg om høne i karrisaus, det lagde jeg og gubben mye før. Veldig godt, og rimelig.
Må se om de har her i nærheten:nemlig:


#21

Katarina sa for siden:

:fnis:

Du mener noe noe i den dur som mus med grillkrydder? Brød uten pølse, men med ketchup? Noe sånt? :knegg:


#22

Stellebord sa for siden:

Vi kjøper økologisk høne på Ica til rundt en femtilapp.


#23

Éowyn sa for siden:

Rema og Kiwi har.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.