Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har kjøpt julegave til storesøster

#1

Lucifer sa for siden:

Jeg har lenge tenkt på Nintendo DS Lite til henne, da hun har ønsket seg dette siden i sommer. Nå har jeg kjøpt NIntendo DS Lite Pink. med Nintendogs som det første spillet. Dette spillet er det en venninne av henne som har og hun har siklet lenge på det. Da håper jeg hun blir glad for den.


#2

tiddelibom sa for siden:

Storesøster fikk rosa DS lite til bursdagen sin. Nå har vi måttet begrense spillingen. Så hos oss falt det absolutt i smak, ja...


#3

Anne C sa for siden:

Er DS letter å bruke enn PSP? Storebror har PSP, fikk det rundt påsketider. Men han har på ingen måte blitt hektet.....


#4

TBM sa for siden:

Et lite tips når de har Nintendodogs som første - og kanskje eneste spill: Det er lurt å kjøpe slike beskyttelsesfilmer og sette på. Det er litt vanskelig å få de på uten støv under, men det er verdt bryet. Storesøster spilte Nintendogs hver dag i nesten et år før hun fikk et nytt spill og skjermen hennes ble godt skrapet opp før vi skjønte dette...

Guttene har hatt Mario Bros i snart et halvt år, men på slike spill brukes ikke touchscreen-funksjonen på langt nær så mye, så deres skjermer er helt ok og trenger ikke beskyttelse.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.