Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor leverer jeg biblioteksbøkene?

#1

Karamell sa for siden:

Ja, jeg vet de skal på bibliotektet altså. :humre:

Det jeg lurer på er om jeg kan levere bøker/filmer/spill på andre filialer enn der jeg lånte?


#2

annemede sa for siden:

Det kan man i alle byer jeg har vært lånekunder.


#3

Dragen sa for siden:

Ja. Snart kan du levere dem på hvilket folkebibliotek som helst i landet. På en annen filial av samme bibliotek burde uansett gå greit.

Sier de noe, så ser du bare skarpt på dem og sier at de skal være glad du kommer tilbake med det.

:blafre:


#4

Pingis sa for siden:

Det går helt fint i Trondheim, ja. :nikker:


#5

ming sa for siden:

Jeg leverer nesten konsekvent bøkene på en annen filial enn jeg lånte dem på. :knegg: Og det går så fint, så. Du kan faktisk også levere bøkene på skolebiblioteket, sånn i teorien. Men for overarbeidede skolebibliotekarer er det kanskje ikke veldig morsomt med merarbeidet med det dersom mange utnytter muligheten, så det alternativet flagges ikke så voldsomt. :knegg:


#6

Ine sa for siden:

Du kan be de bestille bøker/filmer fra andre bibliotek også.

Hilsen en som var med å kjørte en film til en forumvenn av samboeren min som ikke visste at det gikk an å bestille opp bøker/filmer fra andre biblioteker.


#7

Karamell sa for siden:

Hehe, jeg har filmen liggende i en skuff i gangen enda. Jeg rakk vel ikke å bestille heller ettersom den skulle brukes i undervisning samme uka. Jeg har sagt det til V før at han må bare rope ut om dere trenger filmen, så kan jeg kjøre oppom med den. Vi har ikke videomaskin en gang. ;)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.