Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tapaskjøttboller med fetaost?

#1

Señora sa for siden:

Jeg vet jeg har laget kjøttboller etter oppskrift enten herfra eller fra lavkarbo.no, men skrev jeg den ut? Nei, Ikke lagret jeg den på maskinen heller. Ungene elsket dem, men dumme meg trodde at jeg fant dem igjen.

Iset, kan du ha bidratt med denne oppskriften mon tro? Kan noen av dere hjelpe? Jeg har søkt, men får uhorvelig mange treff.


#2

Guttemammis sa for siden:

Antall porsjoner: 4 Ingredienser: 500 g kjøttdeig 1 ts salt ½ ts pepper 1 egg 1 pakke chorizopølse 1 dl fetaost i biter 2 ss hakket frisk basilikum 2 ss olje til steking Drikkeforslag: Basiano Garnacha 2007, kr 100.00 (10110 - basisutvalg (hovedsortiment)) eller Dry Sack Fino, kr 79.90 (34241 - bestillingsutvalg) Fremgangsmåte: Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter. Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann. Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune. La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.

Server med en sterk tomatsaus, paprikasalat og gode poteter. Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter også?! Innsendt av: Opplysningskontoret for kjøtt
Foto: Astrid Hals

Er det denne?


#3

Guttemammis sa for siden:

Fant en på lavkarbo.no
[font=Comic Sans MS][/font]
Finhakket løk, karbonadedeig, finhakkede oliven, "knust" fetaost, persille, oregano, salt, chili, pepper, hvitløk. Mos sammen med hendene og lag kjøttboller som du steker på bakepapir i ovnen, eller i olje i stekepannen. Hvor lenge og på hvilken varme står det ikke, men regner med det er som vanlige kjøttboller.

Serveres med salsa, tatziki og salat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.