Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Familiespill?

#1

Tussilago sa for siden:

Ja, jeg lurer på å kjøpe et spill til hele familien i julegave (fra nissen).
Vi har monopol, men det er ikke barnemonopol, og blir litt for komplisert noen ganger.

Barna er fem og sju år (og 1,5 år - men hun får ikke være med).

Noen tips?



#3

Katta sa for siden:

Barnemonopol er veldig ok da... kikker i bokhylla, Den forsvunne diamanten er en hit her. Det samme er stigespill. Og juniorfantasi, men der sliter han på fem som ikke kan lese ennå.


#4

Balanse sa for siden:

Den forsvunnene diamant er morsomt for både foreldre og treåring, så kanskje det kan være noe for minstemann etterhvert også? Jeg vil ihvertfall tro det slår an for de største?


#5

allium sa for siden:

Det spillet jeg selv husker best fra da jeg var liten, er Cluedo (i tillegg til Monopol). Det er vel det barna spiller mest også.


#6

Aiza sa for siden:

Den forsvunne diamant tror jeg også slår ann. Det er veldig populært hos oss, kanskje det mest spilte spillet. Jeg bare glemte å nevne det.


#7

Kaz sa for siden:

Vi spiller masse Uno og ellers blir det mest Monopol. Gutta er 5 og 8,og han eldste er skikkelig opphengt i iMonopol for tiden, men det blir litt for vanskelig for minsten noen ganger.

Ellers har vi et spill som heter Buckaroo, det synes barna er veldig morsomt (men jeg synes det er ganske kjedelig selv).


#8

Tussilago sa for siden:

Tusen takk for tips. :)
Den forsvunne diamant husker jo jeg selv fra jeg var liten, så kanskje det hadde vært noe. Skal sjekke ut de andre også, og kanskje ønske oss noen.


#9

Angelique sa for siden:

Det spillet liker små og store hos oss også.
Ellers har Stigespill vært en stor favoritt også.


#10

Tertit sa for siden:

Fantasi (familieutgaven) er populært hjemme hos oss, men da er det en fordel å kunne lese (det går uten, med litt hjelp også).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.