Mannen har misberegnet tiden på matlagingen. Maten skulle vært ferdig for en og halv time siden. :eek: Jeg har ikke spist siden lunsj. Jeg tror jeg dauer. :svimmel: Jeg er så sulten. Ikke la mannen gå på matlagingskurs og la han prøve ut nye ting når du er veldig sulten. :fnise:
Ta deg en sjokkis eller noe. Funker fint mens man venter. :nemlig:
Jeg for min del har akkkurat stekt opp 3 kyllingfileter, der en forsvinner som kveldsmat nå, plain, en forsvinner i lunsjboksen sammen med salat i morgen, og den siste spises til middag i morgen med wokgrønnsaker.
Også tror jeg det er stor mulighet for at det går noen dager før jeg har lyst på kylling igjen. :knegg:
Nå er jeg dritasulten også! Vi har ikke noe (god) mat i hus, og etter å ha lest i denne tråden har jeg lyst på kyllingfilet med kyllingfilet til, og eple, gulrot og mandler til. Sjokkis og julekaker til dessert.
Jeg kan bare informere om at kalkunbryst stekt sakte i ovnen på 80 grader i 3 og en halv time innpakket i gladpakk (du leste riktig, plastikk :fnise: ) og kastet i stekepannen i noen få sekunder når den ble pakket ut er nydelig. Sammen med kokte poteter som har fått litt olivenolje og havsalt over seg og siden stekt litt i ovnen og grønnsaker selvsagt bare er helt nydelig. Jeg er alt annet enn sulten nå. :lol:
Hehe, ut fra den siste setningen din trodde jeg alt hadde gått rake veien til helvete og at du derfor ikke hadde mer matlyst. :knegg:
Høres spesielt ut, men det funket jo tydeligvis.
Det med gladpack har jeg hørt om som tips når man lager roastbiff også.
Venta - det var kanskje her inne jeg fikk det med meg tror jeg. :gruble:
Uansett ville jeg sterkt anbefale kyllingfilet med ost. Bare deler den på langs, slenger inn et par osteskiver og steker det i panna. Det ersågodt! :slurp:
Jeg pleier å ha ost og skinke inni og så panere den i egg, mel, litt brødsmuler og parmesan før jeg steker den. Eller ha kremost med hvitløk inni fileten og surre den i bacon. Kjempegodt.
Hehe, det er ikke avansert i det hele tatt. Brødsmuler og mel er ikke sunt nei, så det er ikke noe jeg gjør veldig ofte. Men jeg bruker kremost-varianten endel, det er så godt! Og ordentlig lavkarbo. :D
Ehm... Fant restene etter hjortesteika stående klart i en eksperimentell saus (til meg å være), så da ble kyllingen liggende. Men neste rendez vous med kjøleskapet blir det kylling. Med salat, men uten feta for det er jeg ikke glad i.
Jeg prøver alltid å tenke på at den ene av disse er Bambi. Men det er noe som heter dådyr også, så jeg blir ikke mindre forvirra da heller. Dessuten synes jeg ikke faren til Bambi ser ut som han er av samme slaget som Bambi heller. :vetikke:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.