Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg er sulten

#1

Propella sa for siden:

Mannen har misberegnet tiden på matlagingen. Maten skulle vært ferdig for en og halv time siden. :eek: Jeg har ikke spist siden lunsj. Jeg tror jeg dauer. :svimmel: Jeg er så sulten. Ikke la mannen gå på matlagingskurs og la han prøve ut nye ting når du er veldig sulten. :fnise:


#2

Blåbær sa for siden:

Ta deg ett eple eller en gulrot. :nikker:


#3

Propella sa for siden:

Har spist litt mandler. Det hjelper ikke, jeg sulter ihjel. :lol:


#4

Trixie sa for siden:

Jeg er bare fryktelig fysen, :sukk:


#5

Kirsebær sa for siden:

:pekele: Eple eller gulrot....

Ta deg en sjokkis eller noe. Funker fint mens man venter. :nemlig:

Jeg for min del har akkkurat stekt opp 3 kyllingfileter, der en forsvinner som kveldsmat nå, plain, en forsvinner i lunsjboksen sammen med salat i morgen, og den siste spises til middag i morgen med wokgrønnsaker.

Også tror jeg det er stor mulighet for at det går noen dager før jeg har lyst på kylling igjen. :knegg:


#6

pulverheksa sa for siden:

Mat ja. Jeg er mett etter middagen enda. Har satt i gang julekakesteikingen i kveld jeg, første brettet er i ovnen nå.


#7

gajamor sa for siden:

Sjokoladekake. :nam: peke nese


#8

Dixie Diner sa for siden:

Ånei, jeg kunne levd på kylling. Det er det beste som finnes, blir aldri, aldri lei.


#9

Propella sa for siden:

Her også. Vi spiser kylling flere ganger i uken. :nam:


#10

rajraj sa for siden:

Nå er jeg dritasulten også! Vi har ikke noe (god) mat i hus, og etter å ha lest i denne tråden har jeg lyst på kyllingfilet med kyllingfilet til, og eple, gulrot og mandler til. Sjokkis og julekaker til dessert.


#11

Propella sa for siden:

Jeg kan bare informere om at kalkunbryst stekt sakte i ovnen på 80 grader i 3 og en halv time innpakket i gladpakk (du leste riktig, plastikk :fnise: ) og kastet i stekepannen i noen få sekunder når den ble pakket ut er nydelig. Sammen med kokte poteter som har fått litt olivenolje og havsalt over seg og siden stekt litt i ovnen og grønnsaker selvsagt bare er helt nydelig. Jeg er alt annet enn sulten nå. :lol:


#12

Enhjørning sa for siden:

Plastfolie i ovnen på 80 grader!? :skeptisk:


#13

Propella sa for siden:

Jeg var like skeptisk. :nikker: Det fungerte perfekt. Kjøttet var så saftig og godt. :nam: Mannen var på kurs og lærte av en kokk.


#14

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, ut fra den siste setningen din trodde jeg alt hadde gått rake veien til helvete og at du derfor ikke hadde mer matlyst. :knegg:
Høres spesielt ut, men det funket jo tydeligvis.


#15

Slettet bruker sa for siden:

Det med gladpack har jeg hørt om som tips når man lager roastbiff også.
Venta - det var kanskje her inne jeg fikk det med meg tror jeg. :gruble:

Uansett ville jeg sterkt anbefale kyllingfilet med ost. Bare deler den på langs, slenger inn et par osteskiver og steker det i panna. Det ersågodt! :slurp:


#16

Dixie Diner sa for siden:

Jeg pleier å ha ost og skinke inni og så panere den i egg, mel, litt brødsmuler og parmesan før jeg steker den. Eller ha kremost med hvitløk inni fileten og surre den i bacon. Kjempegodt.


#17

Slettet bruker sa for siden:

Iset - du er herved erklært vesentlig mer avansert på kjøkkenet. :D

Jeg pleide panere i brødsmuler før, men nå kan jeg ikke pga ketosen. Men det med kremosten skal jeg jammen teste.


#18

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, det er ikke avansert i det hele tatt. Brødsmuler og mel er ikke sunt nei, så det er ikke noe jeg gjør veldig ofte. Men jeg bruker kremost-varianten endel, det er så godt! Og ordentlig lavkarbo. :D


#19

Slettet bruker sa for siden:

Jeg har sjekket kjøleskapet. Jeg har kremost, jeg har bacon, jeg har kylling... Gjett hva jeg skal ha til lunsj? :D


#20

Dixie Diner sa for siden:

Kos deg. :D Salat med fetaost er perfekt til!


#21

Slettet bruker sa for siden:

Ehm... Fant restene etter hjortesteika stående klart i en eksperimentell saus (til meg å være), så da ble kyllingen liggende. Men neste rendez vous med kjøleskapet blir det kylling. Med salat, men uten feta for det er jeg ikke glad i.


#22

Dixie Diner sa for siden:

Hjort er digg, jeg har 4 kilo liggende i fryseren. :D Eller, rådyr? Husker ikke.


#23

Slettet bruker sa for siden:

Ække så nøye - det er kjempegodt med begge deler! :avslører meg nok en gang som mat-analfabet:


#24

Dixie Diner sa for siden:

Samme her, jeg aner ikke forskjellen. :knegg:


#25

Slettet bruker sa for siden:

Jeg prøver alltid å tenke på at den ene av disse er Bambi. Men det er noe som heter dådyr også, så jeg blir ikke mindre forvirra da heller. Dessuten synes jeg ikke faren til Bambi ser ut som han er av samme slaget som Bambi heller. :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.