Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips - MP3-spiller

#1

Stompa sa for siden:

Jeg har bestemt meg for å følge med i tiden og ønske meg MP3-spiller/iPod fra foreldrene mine til jul. Med utgangspunkt i det jeg vet om gaven(e) til broren min, tipper jeg at 1000 kr pluss/minus er et nokså realistisk prisnivå.

Noen tips? Jeg kan ingen ting om dette, og er helt åpen for det meste.


#2

Selma sa for siden:

Da ville jeg ønsket meg en iPod Nano. Den er lekker! Ta en titt på [url]www.apple.no[/url]



#4

venla sa for siden:

Eller en Creative Zen.
Jeg har en slik (8GB) og er veldig fornøyd! Enkel programvare for å organisere og laste inn filer.


#5

mrc sa for siden:

Sitter også med Creative Zen og er strålende fornøyd. Man får vel nye Zen X-Fi 8 GB for cirka tusenlappen. Husker jeg ikke feil følger det med ok øreplugger på denne, mens de som følger med originale Zen bør byttes ut med noe bedre med en gang.

Creative Mosaic er også helt grei om man bare trenger en enkel spiller og ikke har behov for gode egenskaper knyttet til videoavspilling etc.

De fleste Creative-spillerne har også radio, noe i hvert fall jeg synes er greit. På Zen-serien kan man kjøpe ekstra minnekort og sette inn (koster ikke mye) om den integrerte kapasiteten etter hvert skulle bli for liten.

Creative-spillerne kan man godt legge inn musikk på fra flere forskjellige maskiner, og man blir ikke låst opp mot ett biblotek slik som på iPod (finnes måter å komme seg rundt det på, men..).


#6

Ru sa for siden:

Jeg anbefaler Creative Zen. Er veldig fornøyd med den, og det er jo bare genialt med radio på. Ja, også er det bare usb-kabel og smekk inn, ikke noe styr for å legge inn musikk. :glis:


#7

Stompa sa for siden:

Nå har jeg ønsket meg en iPod Nano - den har så fine farger; jeg gikk for grønn eller oransje. Jeg tror ikke jeg trenger radio uansett, for jeg må bare innrømme at det hører jeg aldri på. Men takk for tips, alle sammen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.