Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mikrofon

#1

IOA sa for siden:

Jeg har lyst til å kjøpe mikrofon (evnt med CD-spiller) til nesten fireåringen til jul. Hun går i barnekor og er vill etter å synge i mikrofon. Men hvor får man tak i noe sånt som a) ikke sluker batterier, og b) har et volum som mor og far også kan leve med? :o Hvis den er av en type hun kan ordne med selv hadde det vært en fordel. Anbefalinger anyone?



#3

Ru sa for siden:

Den cd-spilleren der er noe godt ræl, og går kun på batterier.
Vår varte ikke særlig lenge ...
Den bruker for lang tid på å åpne skuffen til cd-en, så poden røsket den opp, og alle knappene, blant annet volum, er blitt rælete og løse.


#4

Balanse sa for siden:

Så rart!? Vår går både på batteri og strøm, og skuffen bruker litt tid på å åpne seg, men alt annet er fint og treåringen har hatt den i ett år...


#5

Ru sa for siden:

Vi har hatt den i to, den går vel muligens rundt enda, men det er ike mye å ta vare på gitt!
Vi har akkurat den som er avbildet i annonsen fra Extra leker.


#6

Dali sa for siden:

Det er fullt mulig å kjøpe adapter til den cd-spilleren. Den henger bak kassa og koster 79 kr. Iallefall gjorde den det i fjor. Ræl eller ikke, det skal jeg ikke si, men vår har vart i ett år nå. Men den er nesten ikke brukt.


#7

Ru sa for siden:

Godt mulig det er adapter å få kjøpt, men slikt vet man ikke når man får den i gave. Men den blir i hvert fall ikke levert med det.

Vår er som sagt mye brukt, og det har den ikke tålt særlig godt, synes jeg.


#8

Balanse sa for siden:

Jeg kan godt se for meg at den CD-skuffen blir fort skadet ved mye bytting av CD på egen hånd. Bruksområdet vårt har nok vært litt annerledes enn deres, Lille Ru, med en CD på reperat i laaaange perioder. :himle:


#9

Ru sa for siden:

Vi er i den perioden nå, før var det mye gøyere å bytte og bytte og bytte.
Han har fått et ordentlig minianlegg på rommet sitt, det er så lite han synger i mic uansett. Og til det har vi Singstar. :knegg:


#10

Røverdatter sa for siden:

Det er ikke så innmari dyrt med en skikkelig mikrofon. Vi (mannen) kjøpte til Vesla i fjor jul på Musikkbørsen. Mener den kostet 6-700. De der lekebutikk-spillerne har ofte veldig dårlige mikrofoner og høyttalere, lyden er ofte slik at man har lyst til å hive seg utfor et stup eller noe. :p


#11

Snippa sa for siden:

Vi har hatt en dyr sånn av godt merke, og en billig. Den billige holdt et års tid, den dyre 3 måneder. Vi har gitt opp den varianten, og har nå et helt vanlig minianlegg på rommet til de små, og en mikrofon ved siden av.


#12

IOA sa for siden:

Takk for svar alle sammen! :riktig: Ekstraleker har jeg ikke sett her i strøket, så det må heller bli en av de andre lekebutikkene. Ordentlig mikrofon kunne forsåvidt ha vært noe, men vi har bare ett anlegg som står i stua, og der er det ikke aktuelt å ha mikrofonen. Mannen bidro med en enkel CD-spiller da vi flyttet sammen, som jeg tror hun skal få når hun blir større. Så får vi heller gå for en enkel variant fra lekebutikken. Og så må jeg huske å spørre om den bare bruker batterier, og evnt kjøpe adapter også.


#13

Spoon sa for siden:

Jeg kjøpte den på Extraleker i går, og da informerte mannen bak disken meg om adapteren, og anbefalte å kjøpe den med. Nå skjønner jeg at jeg burde ha gjort det, men det får jeg gjøre siden.

Kjøpte også et mikrofonstativ til 99.- (Likt det som han gutten med gitar står ved). Det fikk snart treåringen i morges, og det var suksess. :D Ikke verdens beste kvalitet nei, men det er da noe å starte med iallefall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.