Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Trenger tips til aktiviteter på juletrefest!

#1

kokosbolle sa for siden:

Vi i FAU skal arrangere juletrefest i barnehagen. Vi skal ha møte i dag, og da regner jeg med at vi må finne ut av hvilke aktiviteter vi skal ha for barna. Det vil være barn der fra 1-6 år. Vi har ordnet slik at det kommer julenisse. Det er pyntet juletre i lokalet, så vi får vel ta en runde rundt det tenker jeg.

Ellers er jeg veldig blank på aktiviteter man kan ha på en slik tilstelning. Må vel dele inn for ulike aldersgrupper tenker jeg. Trenger tips! :hjelp:



#3

Nuta sa for siden:

Juletrefest er vel stort sett å synge, spise kaker og gå rundt juletreet? Jeg har ikke vært med på at det er noe særlig aktiviteter der bortsett fra noen underholdningsnummer fra elevene.


#4

Misteri sa for siden:

Jeg sitter med hovedansvaret jeg også, men det blir ikke noen aktiviteter annet en julenisse, gå rundt juletre, synge og selge lodd. Da har de to timene gått. :)


#5

Minerva sa for siden:

Vi hadde en tryllekunstner på besøk som brettet ballonger til alle ungene, han opptrådde senere som julenissen. :fnise: Syns nesten det ble for mye. ungene har ofte mer enn nok med å leke sisten rundt juletreet....:rolleyes:


#6

Amic@ sa for siden:

Hos oss skal det også være tryllekunstner.. Ser ikke helt vitsen men... Blir sikkert bra.


#7

kokosbolle sa for siden:

Supert! Takk for at dere klarte å få meg til å se at to timer nok kommer til å gå som en røyk. Vi har en som spiller piano (og synger tror jeg) så barna får gått rundt treet, så blir det pølser, kaker, gløgg og diverse. Og nissen kommer til slutt.


#8

Go\jenta sa for siden:

Jeg har samme problemstillingen, men vi har landet på to aktiviteter:

-Vi kjøper inn masse sånne tynne ballonger som kan lages om til dyr\sverd osv..også leder en voksen alle mens foreldrene hjelper barna til å lage noe til hver.

  • Binder vanlige ballonger på bena til barna (deler inn i ulike aldersgrupper), så skal barna prøve å sprekke ballongene til de andre. Den som står igjen til slutt har vunnet.

I tillegg skal barnehage- barna synge for de fremmøtte to sanger som de lærer i bhg i forbindelse med besøk i kirken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.