Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bondemønster - hvor kjøpe termokanne?

#1

Travolta sa for siden:

Min svigerinne har i likhet med min mor kaffeserviset til Porsgrund Bondemønster. Hun har det meste av serviset, men mangler termokanne. Min mor har nemlig denne, og min svigerinne ble fra seg av begeistring - den ville hun også ha! Jeg ble like glad, for tenker at det blir en perfekt julegave (endelig...). Men til min store fortvilelse finner jeg den ingen steder. Min mor husker ikke hvor hun har kjøpt den. Er det noen som vet? Bondemønster er jo ellers til salgs på Glassmagasinet, OBS etc. På forhånd stoor takk hvis noen kan hjelpe. Så slipper jeg klø meg mer i hodet mht. julepresang;)


#2

Beathe sa for siden:

Det er vel nå det passer å si at jeg kastet en sånn for et par uker siden...

Aner ikke hvor du får kjøpt sånne, men har du sjekket Europris, Pytt & Panne og den type butikker? Noe sier meg at du kan få tak i det der?


#3

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg har aldri sett det noe sted, men ville kanskje spurt der de selger det andre.


#4

Travolta sa for siden:

Ja, det passet fint å si at du kastet en sånn én nylig :D

Jeg har heller aldri sett termokanne i Bondemønster, foruten hos mamma. Den er heller ikke i sortimentet i de butikkene jeg har vært, har også søkt på nettet. Merkelig! Men takk for tips i alle fall, jeg skal sjekke de butikker som Beathe nevnte, samt grave og spørre litt i butikkene:)


#5

Pasta sa for siden:

Jeg har sett den på Coop interiør (eller hva det heter).


#6

Christina sa for siden:

Har kjøpt på Pytt&Panne, men det er 2-3 år siden


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.