Det finnes jo en del oppskriftr her på glutenfrie o melkefrie kaker.
Men de har jo egg i seg alle sammen.
Blir det gode kaker om jeg bytter ut vanlig smør med det melkefrie smøret samt egg med sånn eggeerstatning? Forestiller meg at den eggeerstatningen ikke blir så god i kaker? Erfaringer?
Blir veldg glad for oppskrifter på gode kaker uten melk og egg.
Nå er minstemor 2 år og vet veldig godt hva kaker er.. så vi må bak noen hun kan spise også.
Rør smør ogsukker nesten hvitt.
Ha i melken, og resten av ingrediensene.
Sett kaldt, gjerne over natten.
Kjevl ut, og stikk ut figurer. Bruk en del hvetemel til utkjevlingen, den kan bli klissete.
Ca 180 grader, midt i ovnen ca 10 minutter. Til de begynner å bli gyldne under - men fortsatt hvite oppå.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.