Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster: saus til marinert kalkunbryst

#1

Ibidelma sa for siden:

Hadde egentlig tenkt å bare ha en toro-saus til maten idag :sparke:, men så fikk jeg lyst å lage sausen for bunn for en gangs skyld.
Jeg er ikke noe flink på kjøkkenet, så trenger HJEEELP :D

Noen som har tips til en god saus?
Spiser potet og grønnsaker til.


#2

Avelonia sa for siden:

DU bruker skyen etter kalkunen bare.


#3

Ibidelma sa for siden:

Bare skyen??
Spise den, uten å blande den med noe liksom? :blond:


#4

Avelonia sa for siden:

Jo, altså du må jo lage saus av det.
SKal du ha hele oppsriften liksom? Kan du ikke lage saus?

1-2 sp smør
2 sp mel
La det surre i ca 1 min
Spe med skyen du har, om det ikke er nok så kan du lage buljong å ha i også. Du kan også ha i fløte, så blir det fløtesaus.


#5

Ibidelma sa for siden:

Takk, liksom.
Nei, jeg kan ikke det, liksom.
Takk.


#6

polarjenta sa for siden:

Det sto jo liksom i hovedinnlegget det liksom. (bare måtte)


#7

Avelonia sa for siden:

Hmmm,sorry da.

#8

Agent Scully sa for siden:

Vi har nettopp spist waldorfsalat - men det blir jo en litt annen greie igjen. Og man har kanskje ikke valnøtter, druer og seleri liggende og slenge heller.


#9

Gri sa for siden:

Synes det er godt med fløtesaus, gjerne med litt løk og sjampinjong oppi, ha i sjyen, smaksette med litt hønsebuljong, litt sennep el.l.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.