Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Badehåndklær på chartertur

#1

Xian sa for siden:

Vi reiser til Thailand på fredag, og jeg har så smått begynt å tenke på hva vi skal ha med oss. Er det vanlig å ha med seg badehåndklær (til strandbruk) når man reiser på pakketur? Eller bruker man hotellets håndklær? :charternovise:


#2

Java sa for siden:

Man bruker egne håndklær på stranda. Vi har pleid å kjøpe på stedet.


#3

trøtt sa for siden:

Egne håndklær. Vi tar med og trenger vi nye kjøper vi på stedet.


#4

Dali sa for siden:

Kjøp der, så sparer du koffertplass. :jupp: Og god tur!


#5

leliane sa for siden:

Jepp - ta med deg egne.

Et godt tips er å bruke sånne strandsjal/saronger - de veier ingenting, tar ikke plass, tørker lett og drar ikke med seg halve stranda i veska slik tykke, norske badehåndklær gjør. De er også mye enklere å skylle opp dersom det blir nødvendig. God tur!


#6

Stikka sa for siden:

Du får låne håndklær på hotellet. Det er i hvertfall det mest vanlige på hotell av "normal" standard. Jeg gidder aldri å dra med meg svære håndklær på ferie. Det er nok annet å fylle kofferten med.


#7

Kneazle sa for siden:

De litt mer luksuriøse hotellene har både pool- og strandhåndklær, som kan byttes inn ved behov. Ellers er normen at du ikke får ta med håndklærne på stranda, ja. Kjøp der nede, ikke bruk bagasjeplass på det. Sånne sjal får du kjøpt for en billig penge av strandselgerne.


#8

Elisabet sa for siden:

Jeg pleier bestandig og ta med et håndkle til hver hjemmefra. Jeg kjøper aldri nye håndkler der nede som blir brukt med en gang. sær og vil ha de rene når jeg bruker det Men du kan sjekke på hotellet som du skal om de låner ut håndkler til strandbruk der. Mange hoteller har enten som du kan leie eller noe har også at du kan låne mot et depositum.


#9

Xian sa for siden:

Tror jeg hører med hotellet jeg. Det er visstnok ganske lyxigt, så det er vel en viss sjanse for at de låner ut håndklær til basseng/strandbruk.

Jeg er litt kresen på badehåndklær - det vil si, jeg hater sånne glatte håndklær som ikke absorberer en dråpe - så alternativet er å ta med hjemmefra.

Tusen takk for svar, alle sammen! :)


#10

løve70 sa for siden:

:nemlig:

God tur :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.