Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Så mye for å faktisk kreve det man har rett på

#1

Smurfine79 sa for siden:

Jeg flytta inn i leilighet i mai, samme dagen som jeg flytter inn sier utleier å ja forreten varmekabel på badet funker ikke. Men det gjør ingenting, det er så varmt her uansett.

2 dager etter tar jeg kontakt å sier at jeg vil at han skal få fiksa varmekabel på badet da det lukter der inn(som kloakk, ikke hele tiden men stanken kommer da) å det er veldig kaldt på badet.
Han lover å fikse dette, men ingenting skjer.
Så ser vi at det er et lite hull i badekaret(noe som forøvrig har vært der i mange år) de har fuget over det bare men det blir jo slitt bort etterhvert og jeg vil ikke ha det sånn.

Har sagt fra om varmekabel i mai, juni, juli og august. Han kommer tar bilde av der du skrur på varmekabel på veggen(hva nå det skulle været godt for) å blir borte, lover at det skal komme innom på mandag og fikse dette. Det kommer ingen å fikser. Sender så på ny en melding(han svarer ikke på mail, og jeg har ingen adresse jeg kan kontakte han på)om at nå begynner det å bli kaldt å det haster med å få varmekabel i orden på badet.
Nå svarer han meg ei heller, jeg venter nok en mnd og håper han skal fikse det eller i det minste svare meg. Men nei, ikke noe svar og fremdeles ikke noe varmekabel i orden på badet.

I november så holder jeg igjen husleie for at han skal kontakte meg så jeg får gitt beskjed om at jg nå kommer til å holde igjen noe av husleia til feilene blir utbedret. Han svarer ikke, men jeg møter tilfeldigvis på gata dagen etter å han sier da at dette må vi snakke om.

Jeg sier at det er ingenting å snakke om, jeg vil ha varmekabel i orden på badet og få de feil og mangel som er i huset utbedret da han har fått over rimlig tid på å kunne utbedre disse feil til nå, å det eneste han har gjort er å love å få det fikset men får ingenting gjort.
Han sier så at han har hatt så mye å gjøre at han rett og slett har glemt det, å mener jeg ikk har mast nok. Jeg står på mitt, men hører ingenting fra han.
Så kommer mora(som er eier av leiligheten) å sier at han først har fortalt dette nå å sier at de har venta på reperasjon av varmekabel på dette badet i 3-4 år, men ingen har kommet. Jeg ber om å få nummeret til han som skal reparere gulvet men nei, det har hun ikke. Men at jeg kan kontakte styrer å høre om dette er tilfelle og hører hvorfor gulvet ikke blir reparert(hun sier det har vært en vannlekasje fra 3 etasje og at det aldri har blitt reparert)

I dag kom hun igjen å spurte om jeg var villig til å betale det jeg har holdt igjen, jeg sier nei jeg vil ikke det før du reparerer gulvet jeg vil ikke betale full leie for en leilighet som ikke er fullstendig i stand og har en ganske vesentlig mangel.

Da sier hun at jeg får flytte fordi hun kan ikke reparere den for det har de ikke tid eller penger til, å dessuten så hadde hun ikke noe ønske om å ha barn i leiligheten, å jeg har aldri lagt skjul på at jeg har 2 barn.
Kan hun etter 9 mnd komme å kaste meg ut fordi jeg har barn og hun ikke ønsker barn i leiligheten?

Jeg har kontaktet advokat og har min fulle rett til å holde igjen husleie/økonomisk kompensasjon for at disse feil har vært så lenge å ikke blitt utbedret.

Uff, vet ikke helt hva jeg vil men men litt av en beskjed å få ja. Så nå må vi flytte IGJEN. Størsten som har begynt på skolen her og alt :(


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.