Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny vaskemaskin - What to choose?

#1

Fibi sa for siden:

Vi må ha ny vaskemaskin over nyttår. Til ca 5000. Får jeg en med litt større vaskekapasitet for det? Hvilke merker er gode, og hva bør jeg styre unna?

Vi venter til etter nyttår siden vi har en vaskemaskin vi låner nå som fungerer greit, og siden det trossalt kommer salg i Januar.

Tips mottas med takk.


#2

HP sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med vår AEG med 1600o/min sentrifuge. 6 år gammel nå, men god som ny.


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Me har ei LG maskin som me er godt fornøyd med. Den tar 7 kg og har ei bra sentrifuge. Me kjøpte den vel rett før me fekk førstemann og den har vert hyppig brukt, pr dags dato uten nokre problemer.


#4

Fibi sa for siden:

Hvilken prisklasse ligger de i? Prisen er ganske vesentlig. :fattiglus:



#6

Kanina sa for siden:

Godt å høre. Vi har akkurat kjøpt en AEG med 1600 o/min, og med børsteløs motor. Håper den holder lenger enn de tre årene vi fikk sammen med vår forrige (som forøvrig var en UPO kombi-maskin - styr unna!)

#7

Kanina sa for siden:

AEG har en billigere "lillesøster", nemlig Electrolux.


#8

Fara sa for siden:

Vi har en Zanussi og har hatt den i over 7 år og har aldri hatt noe tull med den :bankibordet:


#9

Malus sa for siden:

Vi har en Ariston som bråker noe helt forferdelig! Velg en som er stille, i hvertfall hvis dere har det som oss, at vaskerommet er i nærheten av stua.



#11

Anne C sa for siden:

Jeg har egentlig ikke noe peil. Men det var en som en gang sa til meg at det var bedre å ta den dyreste av et billigmerke enn den billigste av et dyrt merke. (Som ofte kan være den samme prisen) Vet ikke om det ligger noe i det??


#12

Trixie sa for siden:

AEG, Electrolux er greie maskiner.
Ville styrt unna Zanussi.


#13

Ami sa for siden:

Ariston skal aldri i hus her. :niks:
AEGen vår funker som ei kule.


#14

polarjenta sa for siden:

Vi har en samsung av ett eller annet slag, den var nok i den prisklassen, mellom 4 og 5000. Vi er fornøyde med den iallefall.


#15

Mauser sa for siden:

Asko. Den har aksling, lagre, støtdempere og motor av industrikvalitet. Behøver ikke å kjøpe dyreste modell, de billigste er akkurat like solide.


#16

indie sa for siden:

Vi har en LG, og er ikke fornøyd i det hele tatt. Hadde først en, som gikk i stykker så mange ganger at vi fikk en ny. Valgte den samme siden vi hadde kjøpt den på salg, men er ikke så veldig fornøyd med den nye heller, lager samme ulyder som den første.

Har du fem tusen til rådighet hadde jeg nok kjøpt en av de gode versjonene til et av billigmerkene. Zanussi eller Elektrolux for eksempel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.