Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Disney on Ice

#1

Manga sa for siden:

Det er sikkert noen av dere som har vært på det tidligere. Er det verdt pengene? Hvilken aldersgruppe passer det best for?



#3

safran sa for siden:

Nei, det er absolutt ikke verd pengene. Og i pausen blir du prakket på alt mulig ræl til vanvittige priser.


#4

Obelix sa for siden:

Jeg har vært med eldste en gang da Skjønnheten og udyret var.
Hun var vel 5-6 år da tror jeg.
Hun elsket det og det går fint an å ikke kjøpe noe i pausen.

Spør du meg som voksen kan jeg ikke si det var verdt pengene, men jeg innbiller meg at ungene synes det er verdt hver krone.


#5

Molo sa for siden:

Ååhhh.. Jeg husker jeg var på Disney on Ice da jeg var lita. Selv om det er fryktelig lenge siden husker jeg faktisk enda glimt av det og det var stort!


#6

Ylvania sa for siden:

Ungene mine elsker Disney on ice. (Hva jeg gjør er en annen sak :knegg:)
Synes forøvrig det passer for barn fra 1 til 12 år. Bare pass på å ikke bestill sitteplasser i det bratteste området dersom du har med små barn.


#7

Katta sa for siden:

Det er ikke verdt pengene for voksne, men ungene elsker det. Men det er mulig å få skrekkelig dårlige plasser, egentlig er det bare de absolutt beste plassene som er noe å samle på.


#8

Kirsebær sa for siden:

Stesnuppa syns absolutt det var verd pengene. :jepp: Hun var helt glitrete i øynene lenge etterpå. :hjerter:
Jeg hadde forberedt henne på forhånd om at de solgte alt mulig der og at vi ikke skulle kjøpe noe, så den biten gikk helt greit.

Vi var der da stesnuppa var 7-8 år.

Selv syns jeg det var ok. Veldig dillete, men ok.


#9

Maverick sa for siden:

Neste show er vel en sånn prinsessehappening, og da er jeg litt mildere innstilt enn disse tweenager-greiene. Om det er verdt pengene, se det er en annen sak. Billetten er forsåvidt grei, man betaler jo like mye for opplevelsen og at det er kult å være på en så stor greie som for å faktisk se showet, men all merchandisen er helt forferdelig.


#10

Elisabet sa for siden:

Jeg synes det er dyrt, men jentene elsker det. Vi var i år og jentene snakker om det stadig ennå hvor koselig og flott vi hadde det den dagen. Vi gjorde det til en jentetur med meg og jentene og tok toget og koste oss hele dagen. Hadde ikke så veldig bra plasser (satt på rad 21 i felt 1), men vi så bra, men skulle gjerne vært mye nærmere. Til neste år har vi sikret oss plasser på rad 2, så da blir det nok mye bedre. Jeg gleder meg selv også jeg. :D Jentene har jeg ikke turt engang å si til at vi skal, for de kommer til å gå i taket av glede og mase hver dag i en måned om det ikke er snart. :knegg:


#11

Moria sa for siden:

Datteren min synes absolutt det er verd pengene. :nikker:


#12

leliane sa for siden:

:nikker:

Vi var for to år siden. Det blir absolutt ingen tradisjon. :nemlig:


#13

Manga sa for siden:

Takk for svar alle sammen! Jeg fant i hvertfall ut at smaken er som baken. Så får vi se hva vi gjør.


#14

Embriksmamma sa for siden:

Absolutt enig.


#15

Joika sa for siden:

Jeg husker jeg var på det som liten, og det var stas. Var på den grusomme og FP-beryktede High school musical nå i høst, og det var også stas i følge poden.

Ja de prakker på deg mye, men ja, man kan også si nei og sette grenser. :blunke:
Skjønner ikke at dette skal være et argument egentlig. Man MÅ ikke kjøpe....


#16

lenebirgitte sa for siden:

Jeg synes det var litt dyrt men fint, men ungene synes det var kjempe fint og maser om å få se det flere ganger. Hadde egentlig tenkt å bestille til den som kommer nå i januar 2009 men så fant jeg ut at showet var omtrent helt likt det vi så for snart 2 år siden. Synes det er dumt dem har 2 så like show så kort tid etterhverandre... Vi var der i januar 2007 på prinsesseklasikkere, å da viste dem hele eventyret av askepott, litt av snehvit, litt av ariel, litt av mulan, å litt av prinsesse jasmin. Nå er det jo også prinsessekalsikkere, dem har kun 2 nye eventyr tingeling og tornerose ellers alt likt som det forrige...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.