Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

For sent å bestille fotokalender?

#1

safran sa for siden:

Helten spurte meg akkurat hva hans foreldre skulle få til jul fra oss. :himle: Og han mener det er for sent å bestille fotokalender. Er det det? Hvis ikke, hvor skal jeg bestille fra?


#2

Sitron sa for siden:

Neida. Fotoknudsen er superkjappe, spesielt om du henter i butikk.


#3

Dronningen sa for siden:

Ikke for sent. Anbefaler Eurofoto. Fotoknutsen er kommet dårlig ut på kvalitet. Det er også egenerfart.


#4

kokosbolle sa for siden:

Ikke for sent. Du kan bestille på allfoto.no helt til 10. desember og få den før julaften. Vi bestilte der i fjor og den kom kjapt. Fin størrelse og store bilder. Bruker du rabattkode eluks08, får du gratis oppgradering til sølvgravert omslag.

Har bestilt nye i år igjen.


#5

Veronal sa for siden:

Vi sendte bestilling på fotobøker på tirsdag (Japan photo) og får de før jul. Du får fotokalender før jul, ja.


#6

Karamell sa for siden:

Jeg har leget, men mannen synes det koster for mye... Vi har kjøpt annen gave, men jeg tenkte kalenderen kunne være fra guttene.


#7

kokosbolle sa for siden:

Vi bestilte 6 stk, og da kom de på 149,- stykket + portoen. Så det er jo litt, men alle de som får de blir kjempeglade, så da synes vi det er hyggelig å gi bort.


#8

Karamell sa for siden:

Det synes jeg også kokos. Men jeg har laget på fotoknudsen og de var dyrere. 249,- og med skilte foreldre så blir det litt. Men jeg har ikke helt gitt opp. ;)


#9

Jålebeinet sa for siden:

Jeg har testet fra Vistaprint i år. Har brukt Allfoto i "alle" år, men Vistaprint er mye rimeligere. De har ikke kommet ennå, så jeg kan ikke si noe om kvaliteten.


#10

Niobe sa for siden:

Jeg fikk våre fra Eurofoto på 4 dager.


#11

Stompa sa for siden:

Jeg har bestilt fra Allfoto i mange år og de har alltid levert kjapt. Jeg bestilte årets kalender (vel, neste års :knegg: ) på mandag eller tirsdag, og følte overhodet ikke at jeg var seint ute.


#12

safran sa for siden:

Takk for hjelpen, da har jeg bestilt! :) Så får vi se om den kommer frem til jul …


#13

kokosbolle sa for siden:

Vi har også skilte foreldre, det var derfor det ble så mange. 4 til besteforeldrene, 1 til oldeforeldrene (de er fremdeles gift :knegg:) og 1 til en tante som ble veldig fornærmet i fjor da hun ikke fikk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.