Propella sa
for 16år siden:
Vi skal ha julelunsj på jobben neste uke. Hva skal jeg ta med meg? Jeg er helt tom for ideer. Det er flere som har med laks og sild i forskjellige varianter. Lefse og sylte er det også noen som skal ha. Jeg jobber den dagen så det må være noe som ikke trenger å varmes. Jeg har tilgang på kjøleskap og fryser men ikke komfyr. Noen gode tips?
apan sa
for 16år siden:
Eggerøre og spekemat? Alltid godt synes jeg.
Slettet bruker sa
for 16år siden:
Druesalat!
Må lages dagen i forveien:
ca. 1 kg blå druer (steinfrie sparer mye plunder) - deles i to
2 purreløk (middels store)
1/2 kg majones
1 pk. kremfløte.
Pisk fløten og skjær inn majonesen.
ha i delte druer og purreløk i tynne skiver.
Settes kjølig for å trekke over natten.
vimjer sa
for 16år siden:
Sy lammerull, pynt fatet med ferdig oppskåret og ha eggesalat ved siden av. :sikle:
Veronal sa
for 16år siden:
Druesalat hørtes godt ut - ellers var mitt forslag Waldorfsalat.
Slettet bruker sa
for 16år siden:
Druesalaten er helt fantastisk. Og den passer som tilbehør til omtrent alt.
Propella sa
for 16år siden:
Flere gode forslag. :hyper: Jeg blir sulten. :nam:
løve70 sa
for 16år siden:
Pastasalat er alltid godt :)
vimjer sa
for 16år siden:
løve70 sa:
Pastasalat er alltid godt :)
Ja! Med stekt kyllingfilet og bacon, nøtter, kokte egg og forskjellige grønnsaker. Alltid en slager.
Nera sa
for 16år siden:
Hva med å lage en pai? Det er lett å lage i forveien, og også lett å ta med seg. :)