Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva tar jeg med til julelunsjen?

#1

Propella sa for siden:

Vi skal ha julelunsj på jobben neste uke. Hva skal jeg ta med meg? Jeg er helt tom for ideer. Det er flere som har med laks og sild i forskjellige varianter. Lefse og sylte er det også noen som skal ha. Jeg jobber den dagen så det må være noe som ikke trenger å varmes. Jeg har tilgang på kjøleskap og fryser men ikke komfyr. Noen gode tips?


#2

apan sa for siden:

Eggerøre og spekemat? Alltid godt synes jeg.


#3

Slettet bruker sa for siden:

Druesalat!

Må lages dagen i forveien:

ca. 1 kg blå druer (steinfrie sparer mye plunder) - deles i to
2 purreløk (middels store)
1/2 kg majones
1 pk. kremfløte.

Pisk fløten og skjær inn majonesen.
ha i delte druer og purreløk i tynne skiver.
Settes kjølig for å trekke over natten.


#4

vimjer sa for siden:

Sy lammerull, pynt fatet med ferdig oppskåret og ha eggesalat ved siden av. :sikle:


#5

Veronal sa for siden:

Druesalat hørtes godt ut - ellers var mitt forslag Waldorfsalat.


#6

Slettet bruker sa for siden:

Druesalaten er helt fantastisk. Og den passer som tilbehør til omtrent alt.


#7

Propella sa for siden:

Flere gode forslag. :hyper: Jeg blir sulten. :nam:


#8

løve70 sa for siden:

Pastasalat er alltid godt :)


#9

vimjer sa for siden:

Ja! Med stekt kyllingfilet og bacon, nøtter, kokte egg og forskjellige grønnsaker. Alltid en slager.


#10

Nera sa for siden:

Hva med å lage en pai? Det er lett å lage i forveien, og også lett å ta med seg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.