Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

God saus til kylling?

#1

Katinka sa for siden:

Er det noen som har ei god oppskrift å dele?
Gjerne med fløte. :)


#2

Eia sa for siden:

Fant denne på www.prior.no:

Appelsinsaus:
2 sjalottløk
1 ss smør
1 ts hakket, rød chili
silt sjy/hvitvin, ca. 2 dl væske
silt jus av 2 appelsin, ca. 2 dl
2 dl crème fraîche
1/2 ts salt
litt kvernet hvit pepper
litt revet appelsinskall

Finhakk løk og stek den blank i smør. Ha i chili, hvitvin/sjy og appelsinjus og la det syde i ca. 10 minutter. Tilsett crème fraîche og la det koke ytterligere noen minutter. Ha i litt revet appelsinskall og smak til med salt og kvernet pepper.


#3

Blåbær sa for siden:

Denne er helt nydelig!
0,5 dl hvitvin og 1,5 dl hønsebuljong dersom du ikke lager hele retten (honningglasert kalkunfilet oppskrift på prior sine sider). dropp å ha i salt til du har smakt på sausen. Selv syns jeg denn er salt nok pga. hønsebuljongen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.