Fres gulrøtter, hvitløk og løk i en gryte - tilsett hakkede tomater og tomatpuré. Hell litt olje og balsamicoeddik. Tilsett spinatterninger hvis du har (lyst på). Tilsett krydderier, salt og pepper. Balansér med honning. Kok så lenge du kan. Kjør i blender hvis du har tid.
Oppskrift? Du har jo alt du trenger, det er bare å slumpe i vei. :p
Først: Sett rømmen tilbake i kjøleskapet!
Så: Finhakk løk og hvitløk (1-2 fedd), og skjær et par gulrøtter i fine strimler. Surres i olje til det er blankt. Tilsett bokstomater og tomatpuré, kok opp. Smak til med salt, pepper og det krydderet du liker. La småkoke lenge. Hvis den blir for skarp i smaken, kan du tilsette bittelitt sukker.
Jeg glemte å sjekke tråden for tips, så jeg slupet i vei. Og resultatet ble den beste tomatsausen EVER! :tøff: Jeg har aldri sett Malin spise så mye før, og hun har spist både squash og paprika uten å vite det. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.