Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En rekke spørsmål om reise til England, Ryanair og i det hele tatt

#1

Gremli Skremli sa for siden:

  • Har de andre stikkontakter i England? Hva gjør jeg i så fall med det, lizzom? :blond: Jeg må jo lade mobilen.
  • Rekker jeg flytoget fra Stanstead hvis jeg ankommer 20-25 minutter før det går, og jeg kun har håndbagasje?
  • Tar de VISA på dette flytoget?
  • Og hvis ikke, kan man ta ut pund i minibank på... Torp?
  • Hva har man på seg når man går på byen i London.. med en gjeng studenter i 20-åra?
  • Hvor mye alkohol kan man ha med seg til England? Samme regler som til Norge? En liter sprit, ikke sant?
  • Hva pakker man egentlig når man kun kan ha med 10 kilo håndbagasje, og ikke noe flytende som er mer enn 1 dl? Skal være borte i fire netter...

#2

Sitron sa for siden:

  • Har de andre stikkontakter i England? Hva gjør jeg i så fall med det, lizzom? :blond: Jeg må jo lade mobilen. Kjøp et adapter.
  • Rekker jeg flytoget fra Stanstead hvis jeg ankommer 20-25 minutter før det går, og jeg kun har håndbagasje? Det er mulig, det spørs på køen gjennom sikkerhetskontrollen.
  • Tar de VISA på dette flytoget? Du kjøper billetter online før du drar og henter dem på perrongen.
  • Og hvis ikke, kan man ta ut pund i minibank på... Torp? Eller på Stanstead.
  • Hva har man på seg når man går på byen i London.. med en gjeng studenter i 20-åra? Klær? Anything goes in London.
  • Hvor mye alkohol kan man ha med seg til England? Samme regler som til Norge? En liter sprit, ikke sant? Yes.
  • Hva pakker man egentlig når man kun kan ha med 10 kilo håndbagasje, og ikke noe flytende som er mer enn 1 dl? Skal være borte i fire netter... Man pakker klær og senderskittentøyet hjem med posten.

#3

Divine sa for siden:

  1. Du kan kjøpe adapter på flyplassen. Men pass på at du kjøper "riktig" vei, de fleste adaptere i salg i England er for konvertering fra engelske til europeiske stikkontakter.

  2. Jeg vil ikke garantere det, nei. Gangene på Stansted er laaaaange, og det er ofte kø i passkontrollen.

  3. Jeg vil anta det. Jeg har i alle fall betalt med VISA på tog i England flere ganger. Men det er billigere å kjøpe billett online.

  4. Du kan ta ut pund på Torp, ja.

  5. Minst mulig. De engelske jentene går jo med miniskjørt og stiletthæler i snøstorm. Men seriøst, jeg tror ikke det spiller noen stor rolle. Men noen utesteder liker ikke joggesko. Ikke kule varianter en gang.

  6. :vetikke:

  7. Du skal ikke sjekke inn bagasje? Jeg ville hatt med klær og ikke-flytende toalettsaker. Andre ting du trenger, får du billig på Boots. Klær er viktig, for det er surt i England nå.


#4

Gremli Skremli sa for siden:

Billetter online, altså. Smart. Men å sende skittentøy hjem blir kanskje litt vanskelig før jeg har forlatt Torp? Det er jo der håndbagasjen veies.


#5

Sitron sa for siden:

Joda, men da shopper du nye klær i London. Det er forøvrig enestående mye som passer inn under 10 kilo. Min sekk veide 7 kilo da jeg var i London med RA nylig. 4 dagers opphold det også. Men det var shoppingen der som fucket for hjemreisevekten.


#6

Gremli Skremli sa for siden:

Klær, lag på lag. :nikker: Det kan de ikke nekte meg? Jo, dette skal nok gå bra. Takk for svar. (På veien hjem skal jeg ha med bagasje.)


#7

Elisabet sa for siden:

Når vi kom hjem fra London for noen uker siden så måtte vi ha på oss alt vi kjøpte siste dagen. Søstern min var et syn med mange lag. :knegg: Togbillett lønner det seg og kjøpe på flyet til RyanAir. Kjøp tur/retur billett, da betaler du det samme som du betaler for en vei på togstasjonen, i tillegg har du billetten i handa når du går av flyet og kan bare springe rett på toget.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.