Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det vanlig å kjøpe gaver til de ansatte i barnehagen

#1

amo sa for siden:

En liten av sporing fra tråden om hva man kan kjøpe til de ansatte.

Jeg har aldri gjort dette, altså kjøpt julegaver til de ansatte eller avdelingen i barnehagen. :o
Er det bare jeg som bør skjerpe meg,eller er vi flere i samme båt?


#2

Joika sa for siden:

Det er visst vanlig. Her spleiser vi.


#3

tutta sa for siden:

Vanlig i vår barnehage også. Vi spleiser alle mann:nikker:.


#4

amo sa for siden:

:o
Aldri noen som har spurt oss om å spleise og har ikke lagt merke til at de ansatte har fått gaver heller. Hvem er det som evt. organiserer gaven(e) når dere spleiser da?
Uff, jeg bør komme meg ut av boblen min, og tenke på at jula handler om andre enn meg selv.:nemlig:


#5

Joika sa for siden:

Alle du kjenner som kan tenkes å kunne fortjene en julegave, bør få det. :nemlig:


#6

Lisa sa for siden:

Slik tenker jeg også og hvis det er noen som fortjener det mer en de fleste andre så er det nettopp de som passer så godt på barnet mitt 7 timer hver eneste dag.


#7

Nenne sa for siden:

Vi har alltid gjort det, det samme gjelder SFO-ansatte. Vi kjøper til primærkontaktene i hvert fall.


#8

Kirsebær sa for siden:

I den forrige barnehagen ga vi en oppmerksomhet til primærkontakten til Poden. Vi hadde mye medd henne og gjøre og likte henne godt.
I nybarnehagen føler jeg at vi har utrolig lite/dårlig kontakt med de voksne, og primærkontakten er borte hele tiden, så det føles unaturlig å gi gave i år. Kanskje neste år? :vetikke:


#9

Maz sa for siden:

Det har vært noen år med mange vikarer og slikt hos oss. Da synes jeg det er vanskelig å vite hvem jeg skal kjøpe til. Vi har derfor hatt med konfekt el til personalrommet. I år har Mazungen lagt ned veto. Det er URETTFERDIG at de voksne får og ikke barna. Hun foreslo gave til avdelingen isteden.


#10

Benzo sa for siden:

I år tror jeg det blir en samlet gave på personalrommet, med to barn i barnehagen og mange faste vikarer blir det en del styr og ganske dyrt.


#11

polarjenta sa for siden:

Du spør om det er vanlig, og til det vil jeg svare at noen gjør det, mange gjør det ikke. Jeg har jobbet 16-17 år i barnehage, i forskjellige barnehager og det har variert veldig om vi har fått noe eller ikke. Noen foreldre vil gjerne gi en liten oppmerksomhet og gjør det, mens andre ikke gjør det.

Vi som jobber i barnehage forventer ikke å få noe som helst, men setter jo pris på det.


#12

Cazandra sa for siden:

Kjøper til selve avdelingen og ikke til primærkontaktene. Har to barnehager + en SFO. Har kjøpt et hjerte til hver fra Unisef. Et hjerte til å henge i vinduet, kjempefine!
Blir ikke snop fra meg i år, det er i grunnen nok digg på pauserommene. :erfart:


#13

Røsslyng sa for siden:

Jeg jobber i barnehage. Vi forventer ikke å få noe men hvert år dukker det opp noen koselige julehilsener fra barn og foreldre. :) Det er ofte en konfekteske el. lignende til pauserommet. Jeg tror det er ca 1/5 som kommer med gaver, altså ikke på langt nær alle. :nikker: Personlig synes jeg det koseligste er julekortene vi får med bilder av barna. :nikker:


#14

Maya80 sa for siden:

Vi kjøper felles gave til ansatte i barnehagen. Når min elste datter gikk i barnehagen kjøpte vi egen gave til assistenten hennes, hun hadde egen på seg 6 timer per dag og hun fortjente litt ekstra ved siden av for all jobb hun gjorde med min datter.
Ellers kjøper vi fellesgave til gruppa min datter går i er 3 lærere/assistenter, og en gave til barnehagen til sønnen.


#15

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har alltid kjøpt til dem i bhg, vin, sjokolade, en blomst eller noe. De har væt så fine emd storesøster og fortjente virkelig en oppmerksomhet.


#16

Tjorven sa for siden:

SU organiserer dette i barnehagen vår. Det setter jeg pris på ellers hadde jeg sikkert kjøpt en liten gave på egenhånd.

De er utrolig flinke med barna, så da synes jeg de fortjener en oppmerksomhet.

Jeg fikk faktisk en del pengegaver rundt juletider da jeg var avisbud. Så det er mange som er generøse i jula.


#17

Che sa for siden:

Jeg tenker også litt på dette.
Barnehagen er basebarnehage, så det er jo endel voksne å forholde seg til. Skal alle få? Primærkontakten få? De som man har mest med å gjøre få?


#18

Cazandra sa for siden:

Jeg gir ikke til alle siden jeg har to barnehager + en SFO og forholde meg til. Det blir for dyrt og tidkrevende.
Så jeg kjøper til selve barnehagen. Tenkte en stund på et spill til avdelingen.


#19

Sue sa for siden:

Ja, vi har gitt en liten oppmerksomhet til barnehagepersonalet til jul. Synes det er en koselig ting å gjøre - de passer jo tross alt på det mest dyrbare vi har mange timer hver dag. Vet ikke helt hva det blir til i år, men kanskje en fellesgave til pauserommet av et eller annet slag.


#20

MissS sa for siden:

Jeg har aldri kjøpt noe selv, men vært med på spleiselag med andre foreldre.


#21

Left sa for siden:

Det tror jeg kommer litt an på hvor godt fornøyd man er tror jeg. Jeg ville i hvert fall ikke kjøpt julegave til en avdeling jeg var bare sånn passe fornøyd med. Men hadde jeg følt at de virkelig tok godt vare på barna mine, så kunne jeg nok godt funnet på å kjøpe en liten ting, bare for å vise at jeg satte pris på hva de gjorde for oss.
I år skal jeg gjøre nettopp det tror jeg. Skal kjøpe en kurv med litt godt i til hver avdeling, eller forresten - jeg skal kjøpe litt turutstyr til hver avdeling. De er veldig mye ute på tur.


#22

noen sa for siden:

Vi er kjempefornøyd med barnehagen og de som jobber der, og det sier vi både til dem og andre. Å skulle kjøpe julegaver til dem blir litt rart for meg.


#23

Nin sa for siden:

Jeg har kjøpt. De får hver sin kopp fra Unicef samt julekort med bilde av poden.
Jeg har kjøpt til alle de voksne på avdelingen, samt til lederen i barnehagen da hun har veldig mye med poden og gjøre ute om morgenen. (han vil aldri være inne når vi kommer og hun er ute med de ungene som vil være der)


#24

Hyacinth sa for siden:

Jeg har også som regel kjøpt noe slikt. Men jeg har fått kommentarer på å kjøpe vin til noen man ikke kjenner. Er litt usikker på dette. "Kan" man gjøre dette?


#25

Tangerine sa for siden:

Jeg kjøpte gave da jenta mi sluttet i den forrige barnehagen.

Lurer på å kjøpe en fellesgave til avdelingene nå. (har barn i to avdelinger).


#26

Skytte sa for siden:

Jeg vet ikke hva som er vanlig, men vi har følt for å gjøre det, så da har vi gjort det. Vet ikke hva de andre foreldrene gjør.

Vi kjøper forøvrig julekule fra Unicef. Mulig vi endrer når Poden har gått et par år på samme avdeling. Vi får se....

Og sammen med gaven, så følger årets julekort med en liten personlig hilsen og takk for året som har gått.


#27

Angelique sa for siden:

Jeg kjøpte ikke noe til de ansatte i barnehagene til de tre eldste til jul.
Til de ansatte i minstens barnehagen har jeg imidlertid gjort det, men bare en liten greie til hver. Sånn rundt 40,-/50,- til hver.
Ikke kjøpt til avdelingen samlet.


#28

Hjertensfryd sa for siden:

Har aldri kjøpt noko til den barnehagen som ungane gjekk i. Trur ikkje så mangen andre gjorde det heller. Såg eller hørte aldri noko i alle fall.


#29

amo sa for siden:

:puhh: egentlig litt godt å høre,kanskje det er noe nymotens greier? :knegg: Prøver å forsvare meg selv.

Har snakket litt med kollegaer, og det er egentlig ikke vanlig rundt her,iallefall ingen her som hadde gjort det når de hadde barn i barnehagen. Nææ, jeg tror ikke jeg starter en ny tradisjon, så jeg står over i år også.


#30

Gaia sa for siden:

Hos oss er det FAU som organiserer, sånn at det skal bli likt for alle avdelingene. Det gis da en fellesgave fra alle foreldrene på avdelingen til de ansatte som er tilknyttet avdelingen.


#31

Susse sa for siden:

Foreldrene kjøper fellesgave som vi gir på luciafesten. Vi gir 50,- i året til felleskassa og trivselskontaktene ordner resten.


#32

Obelix sa for siden:

HAr alltid gitt til de voksne på avd da ungene gikk i barnehagen.
Nå gir vi en liten ting til lærerene.
SFO får ikke noe.


#33

Elisabet sa for siden:

Men hva gir du som en liten ting til lærerene, og hva ga du til hver og en på avdelingene i barnehagen? :blond: Det er der jeg sliter litt. Tidligere har vi bare gitt noe godt til pauserommet til alle, men nå har jeg bare barn på to avdelinger i barnehagen, og kunne tenke meg en liten ting til hver voksen. Samt læreren til største tulla.


#34

Obelix sa for siden:

Vi har gitt en vinflaske, hjemmelaget likør og blomst til de i barnehagen ( 3 faste på avdelingen)
Til lærerene har jeg som oftest gitt noe hjemmelaget, som vin i tovet vinflaskeveske, konfekt og i år får de hjemmelaget scrubbesåpe.


#35

LilleT sa for siden:

Som tidligere barnehage-/SFO-ansatt/ lærer har jeg bare lyst til å skyte inn at jeg synes det var mest koselig å få oppmerksomhet fra barn og foreldre i form av et kort med noen varmende ord.


#36

oslo78 sa for siden:

Som lærer setter jeg pris på ALT! Aller best er kortene. Nå har jeg så store elever at de skriver selv, og jeg tar dem fram og leser dem om igjen når jeg er sliten ellers i året... Emosjonell lønn kalles det:riktig:


#37

Maia sa for siden:

Vi r ganske ferske i barnehagen og har ikke hørt noe om felles gave. Men, jeg har allerede tenkt å gi dem julekort av poden på sin første barnehagedag samt en liten smakfull oppmerksomhet som kan stå på pauserommet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.