m^2 sa for siden:
Kan jeg lage en ostekake (eller rettere sagt fromasj-kake) i morgen når den skal serveres på søndag? Holder den såpass i kjøleskap uten å bli snerkete og rar?
Det skal være gelelokk med jordbær i :jupp:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
m^2 sa for siden:
Kan jeg lage en ostekake (eller rettere sagt fromasj-kake) i morgen når den skal serveres på søndag? Holder den såpass i kjøleskap uten å bli snerkete og rar?
Det skal være gelelokk med jordbær i :jupp:
Sitron sa for siden:
Ikke lenge om jeg er i nærheten.
Lucifer sa for siden:
Det vil jeg tro går bra. Vet ikke 100% sikkert men det er jo bare tre dager til da...
Enhjørning sa for siden:
Det skulle gå bra, da jeg jobbet på konditori hadde vi kakene i to dager (Bakt mandag, for salg mandag og tirsdag) før de ble kastet.
Eller, - tatt med hjem, for dem som ikke var kresne. :glis: ( Rart jeg ikke gikk opp mer enn jeg gjorde det året ... :knegg: )
Faren er vel at bunnen blir bløt og klissete, men to dager tror jeg skulle gå bra.
Legg lokk over den, fortrinnsvis papp for å unngå kondens (kakeeske?), så tror jeg du er berget.
Dixie Diner sa for siden:
3-4 dager går helt fint.
Dinochef sa for siden:
Ikke noe problem, så lenge alle ingrediensëne har den holdbarheten.
(dvs. ost/fløte osv).
Carrera sa for siden:
Sist jeg laget ostekake, så spiste jeg av den 5 dager senere. Ikke noe snerkete eller rar, og like god på smak.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.