Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Konfektkrøll (med oppskrift)

#1

Mei sa for siden:

Jeg brukte nærmere en kilo sjokolade på å lage diverse sjokoladetrøffelblandinger i går. De skulle blitt til en stiv masse som jeg i dag skulle formet til små kuler. Yeah right. Massen har stivnet, men kulene - om de i det hele tatt lar seg forme - sklir utover og blir absolutt ikke så uklissne og lekre som på bildet. Finnes det krisehjelp for trøflene, alternative bruksområder eller noe annet jeg ikke har tenkt på?

Denne og denne er blant oppskriftene jeg har prøvd meg på.

:hjelp:



#3

Mei sa for siden:

Tre liter flytende sjokolade? Æsj. Jeg fant forøvrig en annen løsning. Jeg putten massen i fryseren. Trillet kuler som jeg puttet i fryseren og deretter rullet i ren, smeltet sjokolade. Dermed fikk kulene et hardt skall og kunne oppbevares i fast form :kry:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.