Dersom jeg vil kjøpe det beste ferske kjøttet i byen, hvor går jeg da?
Er det like greit å kjøpe i ferskvaredisken på feks Meny eller Ultra?
Og er det mye dyrere å gå til slakter?
Nyttårsforsettet er å lage mer mat fra bunnen og bruke bedre råvarer. :uerfaren:
Til hverdags ( helt sikkert også til fest) kan jeg anbefale slakteutsalget i underetasjen på Gunerius.
Jeg har bare kjøpt der en gang altså, men da kjøpte jeg 200g lammekjøttdeig + 200g karbonadedeig til den nette sum av 27 kr.
Den kvelden lagde jeg de beste tapaskjøttbollene som noensinne har eksistert.
At det var på grunn av kjøttet vil jeg ikke si for sikkert, det kan jo absolutt ha vært kokken.:stolt:
Strøm Larsen på Torshov, ja. Og så er det vel en god en på Adamstuen, "Kokken og Slakteren"? Ellers har jo den kjempestore fulllsortimentbutikken ved Colosseum mye bra kjøtt (Centra?) og samme med matbutikken på Brynsenteret.
Strøm Larsen er bra, de har fantastiske kjøttvarer i Ostebutikken i Bygdøy Allé, (kombi med (fantastisk)ost og kjøtt). I tillegg er halalslakterne i Grønland basar ganske bra.
Tusen takk for svar Pamina. Det er nesten 4 år siden jeg stilte spørsmålet ;), men kanskje noen andre får med seg tipsene også nå.
Gledelig nok er jeg ikke lenger uerfaren på mat fra bunnen av, godt å se det er fremgang på noen områder i livet. :jippi:
Jeg skulle nemlig inn og tipse her nå, da jeg så at det var jeg selv som hadde spurt. :knegg:
Til informasjon så ble tråden dratt opp igjen av noen som kun ville reklamere, men det innlegget ble slettet så fort at knapt nok noen fikk det med seg, men tråden ble da stående som oppdatert.
Adrienne - moderator
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.