Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bra pinnekjøtt

#1

Dali sa for siden:

Spinner videre i disse pinnekjøttider. Hvilket pinnekjøtt er det beste - pris uten betydning?

Tidligere år har vi kjøpt på Smart Club, pinnekjøtt av sau i en stor pose. Tror det var fra Hemsedal. Det var veldig godt og vellykket, men nå fins ikke Smart Club her lenger. What to do? :confused:


#2

Ru sa for siden:

Hvis du går inn på www.kjottbransjen.no eller noe som ligner, så har de for ikke lenge siden hatt en stor bransjekonkurranse, der de blant annet kårer det beste pinnekjøttet, både røykt/røkt (?) og urøkt, fenalår, bacon og i det hele tatt ...

Det vi tørker selv, spesielt det av sau/lam som har beitet på Hallingskarvet hele sommeren, er definitivt det beste. :nikker:


#3

leliane sa for siden:

Aner ikke hilken leverandør som er best, men jeg blander pinnekjøtt og fenabog. Fenabog er det mye mer kjøtt på. Kjøper fra lokal slakter. (Men vi har torsk på julaften, altså.)

Det kan godt hende det er å banne i pinnekjøttkirka, men jeg liker det veldig godt.


#4

Dali sa for siden:

Ja selvtørket er best! Men pappa er ikke her, og jeg kjøper meg ikke en sau for å henge på loftsstua. :fnis: Takk for link - sjekker med en gang!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.