Spinner videre i disse pinnekjøttider. Hvilket pinnekjøtt er det beste - pris uten betydning?
Tidligere år har vi kjøpt på Smart Club, pinnekjøtt av sau i en stor pose. Tror det var fra Hemsedal. Det var veldig godt og vellykket, men nå fins ikke Smart Club her lenger. What to do? :confused:
Hvis du går inn på www.kjottbransjen.no eller noe som ligner, så har de for ikke lenge siden hatt en stor bransjekonkurranse, der de blant annet kårer det beste pinnekjøttet, både røykt/røkt (?) og urøkt, fenalår, bacon og i det hele tatt ...
Det vi tørker selv, spesielt det av sau/lam som har beitet på Hallingskarvet hele sommeren, er definitivt det beste. :nikker:
Aner ikke hilken leverandør som er best, men jeg blander pinnekjøtt og fenabog. Fenabog er det mye mer kjøtt på. Kjøper fra lokal slakter. (Men vi har torsk på julaften, altså.)
Det kan godt hende det er å banne i pinnekjøttkirka, men jeg liker det veldig godt.