Har det vert noko på vispane som du brukte. Ørlittegranne fett for eksempel. Då kan ein få problemer med å få den stiv. Veit ikkje om gelantin er løysinga.
Dette leste jeg om i en blogg her om dagen. Hvem sin blogg var det mon tro? Var ikke svaret noe med at man skulle piske kremen etter at den hadde stått kaldt?
For mye fløte?
Jeg brukte rundtomkring et par dl fløte til 150 g sjokolade. Kokte opp fløten, lot sjokoladen smelte oppi, lot smør smelte oppi - den ble stiv og fin i kjøleskapet, jeg pisket den ikke etterpå.
Forsøk med enten mer sjokolade, eller med å piske det hele til krem?
Blir ikke tykk av seg selv, nei - den må piskes opp. Det står det også i oppskriften, om du bruker Skilpaddas oppskrift.
Pisket nettopp opp min og lagde topper på kransekakebunner, har puttet i fryseren så nå venter jeg et par timer før de skal senkes i smeltet sjokolade. :rørt: Gleeeder meg til å smake, sjokokremen ble nydelig. :nam: