Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Svina mine er kommet hjem!


#2

Joika sa for siden:

kommentert :glis:


#3

Hjertensfryd sa for siden:

Så herlige og skjønne dei er.


#4

Joika sa for siden:

Jeg har problemer med gruppedynamikken jeg og. Så mye at jeg vurderer ta ut skilsmisse, dele opp i to bur, og kanskje skaffe to kompiser til. Det er så mye mer morro med fler.. man ser at de blomsterer opp liksom.


#5

Retz sa for siden:

Det skal bli moro å se hvordan gruppedynamikken/rangordninga blir her i heimen. tror ikke den har satt seg helt ennå, men per i dag kan jeg se for meg 1. Kornelius 2. Karamell 3. Gamlefar. Stakkars.


#6

Carrera sa for siden:

Så nydelige da!!


#7

Retz sa for siden:

Ikke sant? stolt sjefssvin


#8

Joika sa for siden:

Hehehe.

Mine er alle født samme uka i september.. dvs 13 og 14. Hannene er i puberteten og det er vel derfor det ikke går så bra. Nå fikk de kasterering til jul av mamman sin, så de skal få en måneds tid å roe ned på. I mens vurderer jeg skaffe en koloss av et bur til for å slippe dårlig samvittighet. :knegg:

Hvor mye plass har du til dine 3?


#9

Sitron sa for siden:

Jeg tror Retz trenger barnebarn.


#10

Joika sa for siden:

:humre:

Joika trenger bare terapi.


#11

Anne C sa for siden:

Å jeg digger marsvin!!! Vi fikk litt problemer med dyra våre vi og når det ble flere. På det meste hadde vi fem stk og måtte ha de 2+2+1. Den ene kunne ikke være sammen med andre. Alle var damer....


#12

Retz sa for siden:

Jeg har 70 x 140 cm, men de får komme ut av buret nesten hver dag, da. Kornelius og Karamell får forløpig bare komme ut for å kose, men i likhet med gamlesvinet får de bevege seg fritt når de ikke lenger prøver å stikke av når vi tar dem opp.

Jeg har da det også, he he. Det var barnebarnet jeg arvet svina av da hun fikk hest i stedet og ikke hadde tid til dem mer.

Jeg har bare hatt hanner, dvs. jeg har jo bare hatt to stykker før jeg fikk de to nye nøstene. To brødrepar.


#13

Sitron sa for siden:

Herlighet, har du blitt så gammel!


#14

Joika sa for siden:

Jeg har også 70x140.:ja:

De er bare to der nå da, mens de to andre er på 100x50.. det er for knapt.


#15

Estrella sa for siden:

Og så nydelige. :love:

Vi har også 2 marsvinjenter som er helt herlige. Både jeg og Christian kunne tenke oss en til men mannen vil ikke. :humre:


#16

Joika sa for siden:

Jooooo!!! Jeg har en kastrert hann som ikke vil bli venner med den andre gutten her....Men han er grei med jenter og veldig søt.

Dere kan låne han litt, og se om det fungerer... :nemlig:


#17

Estrella sa for siden:

Aha, må se hva mannen sier først. Høre med ham når jeg kommer hjem. :) Hvor gammel er den da?


#18

Lorien sa for siden:

Marsvin er fantastiske skapninger. :betatt: Har hatt fem stykker tidligere. Det morsomste er når de går i tog. Og "OIIINK-OIIIINK-OIIIINK"-lyden de lager når man kommer med mat.


#19

Joika sa for siden:

Han er født 13 september. Kastrert for en uke siden. Veldig kosete og biter aldri. Han er egentlig den greieste av de to hannene, men også den som dominerer mest av de to. Uansett så er det lettest å evt gi fra seg den som er lettest å like for andre. :ja: Den andre hannen er ikke så tam og kosete og kan glefse litt..hehe.

Han er helt hvit med brunt øre og øye. Faren er langhåret så han har satin-pels, men den er ikke helt lang.. sånn litt lenger enn normalen. Sender deg bilde såfall og må konsultere litt med poden her også evt, men tror han er tilbøyelig om vi skaffer oss en hunn til istedet. :rolleyes:


#20

Joika sa for siden:

De er som små papegøyer omtrent. hehe


#21

Frost sa for siden:

Er det ikke mye arbeid med sånne dyr? Hvordan går de sammen med hunder? Blir de spist opp?
De var nydelige. :hjerter: Spesielt liker jeg sånne langhårete.



#23

Joika sa for siden:

De er veldig lette å holde i forhold til feks kaniner. De skal ikke være alene, og om du har et litt stort bur, så trenger de heller ikke luftes like mye som om hvis de har et mindre bur.

De krever noe aktivisering, og de setter pris på at man kommer opp med noen forandringer i i ny og ne. De er også veldig komminikativte og veldig nysgjerrige av natur. Roper høyt når man knitrer med noe (tror det er gulrot-posen), og de er veldig kosete. "Maler" når de får sitte på fanget. Osv. Mye mer livlige enn gnagere som ikke sier et pip.

Jeg har hatt mange type dyr, men må si disse er de som har krevd minst, men alikevel gir masse tilbake. :ja: Jeg er faktisk litt overrasket over at jeg har blitt så glad i de.. :knegg: De er jo tross alt poden sine. ;)


#24

Left sa for siden:

Åh de var svinaktig søte :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.