Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til 5-åring

#1

løve70 sa for siden:

Sliter enda med hva vi skal kjøpe i julegave til LilleVenn. Hun ønsker seg masse småting, men skulle hatt en 'stor' gave også. Hun har dvd spiller og Nintendo DS. Har tenkt litt på en ipod, men hun er kanskje litt liten? Overveier også et mini akvarium. Hva kjøper dere til 5/6 åringene?


#2

pulverheksa sa for siden:

Vesla er ikke fem enda, men hun får en pakke med smågaver i år. Noen spennende bøker, dataspill, varmeflaske og slikt som jeg vet hun ønsker seg og har sett på i butikkene.


#3

Fluke sa for siden:

T. fikk digitalkamera i fjor (da var han fem år), og var veldig fornøyd med det. :)


#4

Katta sa for siden:

min får lego :).


#5

Sitron sa for siden:

Samleboksen med Astrid Lindgren.


#6

Lucifer sa for siden:

I fjor fikk vår 5 åring et lego slott. Det har hun lekt mye med. Hun er nå 6 og får NDS, + en del små ting som High School Musical 2 filmen og utkledningstøy fra samme film. Plakat, også fra HSM filmene.


#7

løve70 sa for siden:

Ja, det har vi tenkt på. LilleVenn er glad i å ta bilder, men hun har allerede arvet et lite kompaktkamera, så da blir det kanskje litt overkill å kjøpe et eget til henne.


#8

løve70 sa for siden:

Lego fikk hun masse av ifjor (flyplass, politistasjon ++), men det har ikke blitt mye brukt :(


#9

løve70 sa for siden:

God idé :)


#10

løve70 sa for siden:

DS er genialt :) LilleVenn fikk det til 4-års dagen og det er nok den mest populære gaven hun har fått så langt :)


#11

Tammen sa for siden:

I år får snuppsi dinsney on ice, og noen prinsessesaker. Vi satser på opplevelser i år. Hun har sååååå mye ting og begnner å bli litt for bortskjemt etter min mening. :rolleyes:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.