Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smaksetting av marsipan

#1

Pingis sa for siden:

Tror dere det blir best med konjakk eller appelsinlikør til smaksetting av marsipanen? Planen er å lage noe mozartkulelignende.


#2

Filifjonka sa for siden:

Begge deler passer veldig bra. Lag noen av hver, hvis du har både konjakk og appelsinlikør. :)


#3

Kneazle sa for siden:

I Mozartkuler må det være konjakk. :nemlig:
Men jeg kan godt tenke meg at marsipan med appelisinlikør og overtrukket med mørk sjokolade også kan være digg.


#4

Pingis sa for siden:

Jeg dro på polet og kjøpte de minste flaskene jeg fant av begge deler, så da kan jeg teste det ut litt i kveld.


#5

Palmen sa for siden:

Begge deler! :hjerter: - men ikke på likt.
Fortell hvordan det blir, da.


#6

Skilpadda sa for siden:

Appelsinlikør kombinert med litt revet appelsinskall er i alle fall vanvittig godt i marsipan. :nam: Med mørk sjokolade på, såklart.


#7

Palmen sa for siden:

EN smule avsporing, men har noen prøvd å lage syltede appelsinskall med mørk sjokolade på? Er det godt?


#8

Ru sa for siden:

Jeg har kjøpt det på Moliere. Det var godt. :nikker:
De har i grunnen ingenting dårlig på Moliere, når jeg tenker meg om. :gruble:


#9

Pingis sa for siden:

Rapport: halvparten med konjakk og halvparten med appelsinlikør. I følge smakspanelet (ett stk mann) smakte de med appelsinlikør best. Det ble vel kanskje bare kvasimozartkuler, men så lenge de smaker godt er det greit for meg!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.