Sitron sa
for 16år siden:
Jeg har fått en del av en side pinnekjøtt. Det virker ganske "vått" fremdeles, men det skal kanskje gjøre det. Jeg husker ikke (det er av svin). Anyway, bør jeg henge det opp eller noe? Og i så fall hvor? Eller skal det bare ligge innpakket?
Søster sa
for 16år siden:
Pinnekjøtt av svin? Er ikke det ribbe a? Jeg hadde uansett hengt det til pynt.
Sitron sa
for 16år siden:
Nei, det er pinnekjøtt. Av svin.
ming sa
for 16år siden:
Pinnekjøtt av svin har jeg virkelig ikke greie på. Det er vel ikke det vanligste, er det?
Sitron sa
for 16år siden:
Nei, det er nok ikke det vanligste. Merkelig, egentlig, siden det er det beste.
Dali sa
for 16år siden:
Pinnekjøtt? Av svin? :forvirra: Saltet, tørket og ev. røykt?
Når skal det brukes da? Om det er saltet og tørket tåler det vel romtemperatur, så du kan henge det til pynt som foreslått eller la det forbli innpakket.
Sitron sa
for 16år siden:
Saltet og tørket, ja. Skal selvsagt ha det på julaften. :sikle:
Mauser sa
for 16år siden:
Sitron sa:
Nei, det er pinnekjøtt. Av svin.
:sjokk:
Er ikke du muslim, da?
Inagh sa
for 16år siden:
Har aldri hørt om det, men fytti grisen hvor godt det høres ut!
Mauser sa
for 16år siden:
Pakk det inn i et håndkle eller noe annet som puster. Ikke plast. Legg (eller heng) tørt og kjølig.
Sitron sa
for 16år siden:
Mauser sa:
:sjokk:
Er ikke du muslim, da?
Nei, jeg er jøde. :nemlig:
Sitron sa
for 16år siden:
Inagh sa:
Har aldri hørt om det, men fytti grisen hvor godt det høres ut!
Pun intended? :knegg:
Karima sa
for 16år siden:
Det er veldig godt. :jupp:
Men ikke bedre enn pinnekjøtt av lam. :niks:
Spørsmålet ditt kan jeg dessverre ikke svare på.
Dali sa
for 16år siden:
Mauser sa:
Pakk det inn i et håndkle eller noe annet som puster. Ikke plast. Legg (eller heng) tørt og kjølig.
Det høres ut som et godt råd, siden det er sånn man skal behandle spekeskinke. Som jo også er en saltet og tørket del av grisen.
Må for øvrig si jeg ble svært nysgjerrig. Kommer gjerne på svinepinnekjøttmiddag en dag.
Marge sa
for 16år siden:
Hvis kjøttet er mykt og ser ferskt ut på farge så er det nok ikke tørket godt nok. Heng det opp et sted det er mørkt og kjølig.
Dinochef sa
for 16år siden:
Brynhild sa:
Hvis kjøttet er mykt og ser ferskt ut på farge så er det nok ikke tørket godt nok. Heng det opp et sted det er mørkt og kjølig.
:riktig: