Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ylvis III

#1

HP sa for siden:

I kveld var Ylvis her, i kommunen slektsnavnet Ylvisåker kommer fra. Det var bare helt knall! Mange lokale referanser som dialekter, forskjeller mellom folk som bor på forskjelligere plasser i bygda. De mimret også om hvordan de ble møtt av en eldre dame som en som jobbet på det lokale kjøpesenteret når de var på ferieturer hit, noen ganger er virkelighetens karakterer autentisk gjengitt glitrende humor i seg selv, spesielt når halve salen "kjenner" vedkommende.

Showet var knall, også bokstavlig talt. Mine høydepunkt: Pingu Show! Virkelig bra. Pingu er konge! :D Og ikke minst parodien på MTVs Pimp My Ride, programmet ble virkelig mye bedre i "riktig" kontekst med programledere på 2 og 3 år, når trehjulsyklene kom rullende inn var det akkurat som å se Admini. :D :D

Anbefales!



#3

Muskat sa for siden:

Jeg så showet for noen uker siden, og er helt enig med deg, showet var knall. :knegg: De er utrolig flinke og helt hysterisk morsomme, jeg lo så jeg grein omtrent.


#4

Frantzen sa for siden:

Ja, Ylvis-Pingu er konge! Fantastisk bra! :knegg:


#5

Interference sa for siden:

Jeg kjøpte Ylvis III på dvd, og jeg var utrolig skuffet egentlig.
Jeg digger Ylvisbrødrene og synes de somregel er hysterisk morsomme, men Ylvis III svarte ikke til forventningene mine dessverre.
Var det pimp my ride barnehagegutta skulle parodiere altså? Det er forresten ingen trehjulssykler på dvden, men sånne hoppeseler.


#6

Enhjørning sa for siden:

Jeg elsker Ylvis ... :hjerter: Så dem her i bygda i 2005, det var hysterisk!


#7

Poku sa for siden:

Synes pingu-show er dødsbra!Holdt på å le meg ihjel når jeg så det!


#8

Mississippi sa for siden:

Bøyer meg i støvet for Ylvis, utrolig morsomme!!!
Så showt i Oslo, det gjorde susen for lattermusklene.:rofl:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.