Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Julegave til slektninger i Italia?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har lyst å sende en julegave ned til slekten i Italia, men hva? De liker norsk mat (vi må alltid ta med majones, reker og røkelaks når vi kommer på besøk, ellers blir vi halshogget) men sånt går det jo ikke an å sende, vel. Jeg skal pakke inn et innrammet bilde av ungene, det vet jeg de har lyst på. Men jeg må gi noe annet også, synes jeg. rådvill


#2

Sitron sa for siden:

Det er for sent. Du kan gjøre det til neste år.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Det gjør ikke noe om det kommer litt for sent altså, de feirer ikke julen sånn som oss. Så langt i pøkk som de bor, så er vel posten ikke der før til sommeren uansett.


#4

Fargo sa for siden:

Den siste norske skjønnlitterære boken som er oversatt til itialiensk.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Oversatt i google translator? :glis:


#6

Estrella sa for siden:

Send brunost. Skikkelig norsk. :glis:


#7

Dixie Diner sa for siden:

Hehe, da blir jeg vel særdeles upopulær. :humre:


#8

Estrella sa for siden:

Pappa likte faktisk brunost. :) Han var jo italiensk.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Svigerfar mener det er djevelens verk. :knegg: Men det kan jo hende de liker det da. Jeg får tenke litt. Jeg kan jo forresten spørre svigerfar om de liker det og om han har noen tips sånn ellers. duh


#10

Salt sa for siden:

Har de typiske norske ting? Selbuvotter, en flott bildebok fra Norge, ostehøvel, hva_har_du? Det var i allefall uhyre populært da jeg bodde der..


#11

Dixie Diner sa for siden:

Selbuvotter tror jeg ikke de får bruk for der nede helt i sør, men ostehøvel er jo faktisk litt genialt. :hmm:


#12

Robyn sa for siden:

Ostehøvel er jo gave nr. 1 til utlendinger. Vil du bruke litt penger på det kan du jo kjøpe en litt finere variant som Hardanger e.l. Ikke blir det så tungt med tanke på at det skal sendes heller.


#13

Dixie Diner sa for siden:

Ja, jeg tenkte å kjøpe en litt finere en. Da blir det det + innrammet bilde av ungene og kanskje noe annet i tillegg. Får tenke litt videre, tusen takk. :)


#14

banana sa for siden:

Melkesjokolade. :jupp:


#15

Dixie Diner sa for siden:

Jeg tenkte på melkesjokolade og generelt norsk snop, men vil det holde seg bra i posten helt ned dit? Det er jo ikke akkurat syden der nede nå, men allikevel. :hmm:


#16

Lykken sa for siden:

Jeg synes bilde pluss en fin ostehøvel var veldig bra, sammen fløtemysost av den milde typen, den er kanskje lettere å like.


#17

malena sa for siden:

Jeg blir veldig nysgjerrig på hvor de bor henne, jeg. :har vært i sør:


#18

Salt sa for siden:

:dulte:


#19

Dixie Diner sa for siden:

Da går jeg for det. :D Pluss en stor plate norsk melkesjokolade. Regner med den ikke smelter? Hehe, ei venninne av meg sendte en plate melkesjokolade til en brevvenn i Afrika. Lite lurt. :knegg:

De bor i Ferrandina, ikke så langt fra byen der "The passion of the Christ" ble spilt inn. :)


#20

malena sa for siden:

Ah. Jeg var i Puglia, naboprovinsen. :)


#21

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker meg der nede, folk er så hyggelige og imøtekommende. Språket er heller ikke noe stort problem (ingen kan engelsk, ikke engang familien) fordi de gestikulerer og er veldig villige til å lære bort italiensk. Jeg klarte fint å kommunisere med familien etter bare få dager. Men jeg skulle selvsagt ønske jeg kunne språket ordentlig, jeg SKAL lære det! Vi (jeg, mannen og eldstejenta) skulle jo egentlig bo der i ett år fra forrige høst av, men så ble jeg gravid og leiligheten til svigers der nede var ikke helt som jeg hadde tenkt osv. Og nå er det jo for sent siden vesla begynner på skolen til høsten, mannen har fått høyere stilling osv. Grr. Men men, vi prøver å reise på besøk en gang i året (det ble ikke noe nå i sommer pga. babyen) i hvertfall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.