Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett før kalkun?

#1

Hønni sa for siden:

Jeg vil ha forslag. :)


#2

Alfa sa for siden:

Småtoast med brie, spekeskinke og honningmelon ... :nam:


#3

Eia sa for siden:

Vi har hatt varianter av Toast Skagen, sammen med musserende vin.


#4

Hyacinth sa for siden:

Asparges surret inn med serranoskinke, i ildfast form med fløte og parmesan og pepper over. Legg to og to asparges på en tallerken og dander med litt av sausen.


#5

Mauser sa for siden:

Gravlaks på toast med pepperotskrem og en dash sennepssaus.


#6

Eia sa for siden:

Nam! Det hørtes godt ut.


#7

Benzo sa for siden:

En halv avocado fylt med reker + en dæsj rømmesaus, bestående av rømme, hvitløk, dill, salt, pepper og litt ferskpresset sitronsaft. :nam:


#8

Tante Grønn sa for siden:

En deilig kremet soppsuppe :riktig:


#9

Katta sa for siden:

Dette er nydelig! :riktig:


#10

C3PO sa for siden:

Vi spiser hallacas (venezuelansk julemat - et slags kylling, oliven og kapers stuing innepakket i maismel, pakket inn i bananblader, så folie, og kokt). Man må passe på å bare spise et stykk når man skal ha kalkun etterpå.


#11

løve70 sa for siden:

Det skal vi prøve imorgen :)


#12

Gaia sa for siden:

Kamskjell og scampi laget på følgende måte:

To scampi og to kamskjell per person.

Brun kamskjellene i litt god olje. Krydre dem med sitronpepper og dill. Hell på 1/3 l matfløte iblandet 1 ts honning og 1 ts dijonsennep og kok opp sausen og la den koke i 2-3 minutter. Ha i scampiene helt på slutten av koketiden sånn at de blir gjennomvarme uten å bli seige. Server med paprika, salatblad og to skiver rundloff.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.