Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Treet i ytterganga i en bøtte med vann? Eller hvordan var det nå igjen?

#1

m^2 sa for siden:

:gruble:
Hvordan var det man skulle akklimatisere et juletre...?
I kjølig yttergang MED nett og i bøtte med vann i romtemperatur, og så inn i stua og fot og sånt i morgen, for pynting i morgen kveld?
Eller...? Husker ikke hvordan det var jeg :o


#2

Sitron sa for siden:

Mitt har stått fra før helgen i kjølig gang med foten i bøtte. Men det var bare fordi jeg var borte. I går ble det satt inn på fot og pyntet i dag.


#3

Ru sa for siden:

Vårt står i juletrefoten, med vann, og med nett rundt; og det hele er plassert i vinterhagen. Muligens litt for kaldt for akklimatiseringen, men det får bare gå. Det skal inn når Kung Fu Panda på 4 har lagt seg (og altså ikke spinner halve stua rundt).


#4

Miromurr sa for siden:

Husk bare å sage av en bit nederst dersom treet ikke er nyhogget. Mannen glemte det, og treet nektet å drikke vann før vi saget.


#5

Mira sa for siden:

Hvor lenge er treet nyhogget da?
Vårt ble hogget på lørdag. Bør jeg sage av bunnen?


#6

Veronal sa for siden:

Treet plasseres i et rom som har en temperatur mellom innetemperatur og utetemperatur (f.eks. kjeller eller garasje) minst 1 døgn. Så tar du inn treet etter å ha saget av litt på enden og plassert det oppi vann. Trenger ikke vann i akklimatiseringsperioden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.