Mitt bidrag til familiens o'store julemiddag er hjemmelaget rødkål og surkål.
I oppskriften står det kjøttkraft, og den vil jeg lage selv. Men av hva?
Det må være noe jeg kan kjøpe i butikken i morgen... Og helst ikke noe som kommer med en diger kjøttklump på, for jeg har allerede planlagt middager for dagene framover.
Finnes det noe så enkelt som "ben til å koke kraft på" å få kjøpt? :blånn:
Jepp, kraftben skal være å få kjøpt.
Ligger som regel i frysedisken.
Hvis du har en butikk med betjent ferskvare kan det hende de kan fikse noen ferske til deg. Skjønt det er kanskje kort varsel.
Så det finnes kraftben i butikken, altså. Tusen takk for tipset. Skal speide etter det i morgen, men er litt pessimistisk siden jeg ikke kan huske å ha sett noe sånt i frysedisken. Men så har jeg ikke sett etter det heller da :)
Skal bruke ribbefett også. :) Har nettopp funnet ut at det også jammen er å få kjøpt i butikken. Det passer veldig bra siden jeg ikke skal lage ribbe selv denne julen.
Oppskriften min sier både kjøttkraft (væsken kålen skal koke i) og ribbefett (som smakstilsetning).