Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Leie hus i Hellas

#1

Tangina sa for siden:

Har noen tips om fine hus til leie i Hellas på et rolig sted med (minst) en trivelig taverna og barnevennlig strand rett i nærheten? Det er ikke så nøye hvilken øy/hvor på fastlandet det er. Vi er seks voksne og seks barn under fem år (hvorav en baby). Dermed er det et poeng at området er barnevognvennlig. Vi tenker å reise f.eks. i siste halvdel av juni.


#2

Left sa for siden:

Denne henger jeg meg på også.


#3

Martis sa for siden:

Vi brukte Novasol når vi leide hus i Kroatia sommeren 07 og var veldig godt fornøyd.


#4

Babe sa for siden:

Høres fristende ut.


#5

Tangina sa for siden:

Takk for tips. Fikk ingen treff for Hellas i perioden vi er interesserte i.


#7

Tangina sa for siden:

Fant ikke noe særlig på sembo heller. Jeg får google rundt og se om det er noe som både ser fint og pålitelig ut. Takk for svar. :blomst:


#8

Musemus sa for siden:

Si fra om du kommer over en bra side, da. :)


#9

Tangina sa for siden:

Jeg har alt en god side hvor vi leide for noen år siden, men det ligger sånn til at det er vanskelig med små barn og vogn. Desverre, for der var det flott. Gamle, autentisk restaurerte steinhus i en flott landsby på Chios langt fra turistområdene på øya. ([url]www.tapetrina.gr[/url]). Og veldig hyggelige folk som leide ut (britisk arkitekt og gresk dame). Men det passer altså dårlig for oss i denne runden.


#10

Musemus sa for siden:

Åh, så dumt. Vi skal ha med ei på 16 mnd + vogn, men stedet høres fantastisk ut! Jeg er sånn som elsker å reise litt utenfor turismen, hvor man opplever den ordentlige Hellas.



#12

Tangina sa for siden:

Musemus: Det går greit å bo der selv med barn, vil jeg tro, hvis man passer inn i en bil og kan kjøre til stranda og slikt. Landsbyen ligger på en kolle (eller hva man nå skal kalle det) og har bratte gater, men det går sikker å komme seg ned til torget og tavernaen selv med vogn hvis det bare er snakk om en. Vi er for mange for hyppig bilkjøring - derfor ser vi oss om etter noe nærmere stranda.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.