Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melis i kladdemuffins?

#1

Dixie Diner sa for siden:

detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?id=1738

Jeg skal lage dobbel porsjon av disse nå, men sist gang jeg laget dem kjente jeg sukkerknas i tennene og det takler jeg ikke. Når man pisker eggedosis "smelter" jo sukkeret inn i røra, men her skal man ikke gjøre det. Kan jeg bruke melis i stedet? Eller hva gjør jeg?


#2

Dixie Diner sa for siden:

Ingen som vet, eller som kan tenke seg at det blir like bra resultat med melis? Jeg har bakt sjokoladekake med melis før, men er usikker på disse pga. konsistensen.


#3

Filifjonka sa for siden:

Vet dessverre ikke angående melis. Jeg bruker det engelske sukkeret fra Tate & Lyle som er ekstra finkornet til baking, det pleier ikke bli sukkerknas da.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Jeg husker ikke om jeg prøvde den gangen. :knegg: Men jeg prøvde nå nettopp (baker til en av min manns kollegaer) og det ble utrolig vellykket! Mye MYE bedre enn med sukker altså. Når jeg bruker sukker i disse kjenner jeg knasingen, med melis smakte det helt likt men resultatet ble mykere og ingen knasing, rett og slett fløyel.


#5

Benzo sa for siden:

Nam.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.