Jeg skal lage dobbel porsjon av disse nå, men sist gang jeg laget dem kjente jeg sukkerknas i tennene og det takler jeg ikke. Når man pisker eggedosis "smelter" jo sukkeret inn i røra, men her skal man ikke gjøre det. Kan jeg bruke melis i stedet? Eller hva gjør jeg?
Ingen som vet, eller som kan tenke seg at det blir like bra resultat med melis? Jeg har bakt sjokoladekake med melis før, men er usikker på disse pga. konsistensen.
Vet dessverre ikke angående melis. Jeg bruker det engelske sukkeret fra Tate & Lyle som er ekstra finkornet til baking, det pleier ikke bli sukkerknas da.
Jeg husker ikke om jeg prøvde den gangen. :knegg: Men jeg prøvde nå nettopp (baker til en av min manns kollegaer) og det ble utrolig vellykket! Mye MYE bedre enn med sukker altså. Når jeg bruker sukker i disse kjenner jeg knasingen, med melis smakte det helt likt men resultatet ble mykere og ingen knasing, rett og slett fløyel.