Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har juletrefoten Super Grip?

#1

Beathe sa for siden:

Har den men har aldri prøvd denne typen før. Jeg er så redd for at hele greia skal bli ødelagt hvis jeg bruker rå makt når stammen skal oppi. SKAL man ta i skikkelig hardt? Tåler den det?
www.supergrip.com/?Juletrefoten


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Nei. :knegg:

Me har hatt den. Me har ein annan no. Trur den rett og slett sprakk då me prøvde å ta treet oppi.


#3

Sitron sa for siden:

Ja, har den. Rå makt, jada.


#4

Beathe sa for siden:

Feil svar. :knegg:
Eller, det var i hvertfall ikke det svaret jeg ville ha...
Noen andre med et svar jeg kan like? Diameter på stammen er for øvrig 6cm.


#5

Beathe sa for siden:

Det svaret kan jeg like! :)
Tror du stammen med 6cm i diameter er for stor? Eller bør det gå bra bare jeg (eller eksen som kommer innom med Poden snart) bruker nok makt?


#6

Chanett sa for siden:

Om den er grønn og stygg er det den vi har. Jeg aner ikke hvordan den fungerer. Jeg er godt gift og slipper å tenke på slikt.

mvh Chanett som ligger på senga og kosesurfer mens mannen vasker huset


#7

Beckett sa for siden:

Vi brukte ikke nok rå makt da vi monterte treet første gangen, så når 2-åringen dyttet til treet, løste hele dritten seg ut. Foten ble stående, treet ramlet. :Sur:


#8

Beathe sa for siden:

Hvis det hjelper litt, så satte jeg treet lett oppi da jeg ga midlertid ga opp dette med rå makt. Treet mitt ligger også på gulvet nå...


#9

Tove sa for siden:

Jeg kjøpte den for noen år siden, for jeg hadde hørt den skulle være så fantastisk. Jeg ble veldig skuffet, for jeg fikk ikke det forbaska treet ut igjen....ble så irritert at jeg dro treet ut med rå makt, og supergripen gikk i stykker gitt :rolleyes:


#10

Beathe sa for siden:

Altså, det kan jeg leve med. Min ble kjøpt på loppis for kr 20,- så noe stort tap utover at jeg blir en illusjon fattigere blir det ikke. Men tatt i betraktning at det er lille julaften og Poden gleder seg til å pynte treet, bør jeg absolutt få treet stødig opp ganske snart.


#11

Tove sa for siden:

Du får den nok oppi! :knegg:


#12

Pasta sa for siden:

Det viktigste når du bruker rå makt er at underlaget er helt jevnt. Hvis underlaget er ujevnt er det lett å ødelegge foten.


#13

Beathe sa for siden:

Da kom Poden og eksen og juletreet står nå fint i Super Gripen og venter på pynt.
Tusen takk for svar, og riktig så god jul!


#14

Mei sa for siden:

Spørsmålet er hvorfor den ble gitt til loppis. Nei vent, jeg tror denne tråden gav meg svaret :knegg:.


#15

Gri sa for siden:

Vi er da svært fornøgd med vår vi (men den er ikkje så vakker akkurat). Ein må berre bruke makt på jamnt underlag så stammen set seg fast i "spikeren" i botnen. Når det er sagt har eg aldri gjort det sjølv, men eg har da observert mannen :)


#16

Beathe sa for siden:

Ingen negativ kritikk til Super Gripen herfra altså! Jeg ble bare litt redd for at den ikke tålte makt, men det gikk så fint atte! Hvis vi bare får juletreet ut av den på nyåret skal jeg utnevne den til den beste juletrefoten jeg har hatt.

Nå står juletreet ferdig pyntet med masse eldgammal julepynt (også kjøpt på bruktbutikker/loppis), og bare èn kule knuste underveis. ;)


#17

Stompa sa for siden:

Du vet at for å få treet ut skal du vri på den røde ringen sånn at de tre taggene åpner seg? ;)


#18

Tove sa for siden:

Fant ikke noe som helst å vri på eller gjøre noe med jeg, men jeg vant! :riktig:


#19

Huldra sa for siden:

Hadde samme problemet i går. Drittfot. Den gamle juletrefoten som måtte skrues hit og dit var myyye bedre :speider etter ny juletrefot:


#20

Mauser sa for siden:

Genial fot. Holder alt, selv elefantfotgrana vi endte opp med i år.


#21

Veronal sa for siden:

:hjelper deg:


#22

Fibi sa for siden:

I :hjerter: my Super Grip!


#23

Chanett sa for siden:

Nå fikk jeg følelsen av at du snakket om en dildo. :nemlig:


#24

Fibi sa for siden:

Nei, den heter Super Bever Ultravibe 7000. :nemlig: Men jeg :hjerter: den ikke.

Juletrefoten, dermot, er jeg veldig glad i. Når jeg kan klare å sette opp et (selvhogd :kry: ) juletre all by my lonesome, da er den verd å være glad i. Jeg hadde nok aldri klart det med en sånn greie med skruer på.


#25

Macky sa for siden:

Jeg er også veldig glad i super grippen vår :nemlig: Eneste problemet vi har hatt var i fjor da det ble tatt litt for mye nederst på stammen - da ville den ikke feste seg gitt.


#26

Nenne sa for siden:

Super Grip-foten fungerer kjempefint her. :nikker: Tidligere var det å få satt juletreet rett en øvelse som kunne ta en halv times tid for to voksne, med finjustering av skruer til den store gullmedalje. Nå er det bare å sette treet rett nedi og ferdig.


#27

Avelonia sa for siden:

Synes det er bra jeg, lett å få ut treet også. :ja:


#28

sandra sa for siden:

En liten forklaring på hvordan supergrip virker,,,,,,har du først forstått det, finnes ikke en bedre fot tror jeg. Før du setter treet på plass, prøv å forstå virkemåten, den røde ringen som klærne er festet i, kan roteres i ca 90 grader, vipp klørne innover å vri den røde ringen helt til den stopper, nå er ikke klørne løse mer, og den er klar for å putte treet oppi. Det kreves litt makt akkurat med en gang, hvis stammen er tykk edelgran o.s.v. men når en først paserer klørne er det greit å få den nedover, (pass på så du ikke trykker den helt i bunn med en gang, da går piggen inn i bunnen av treet, og en må løse ut foten for å få treet opp igjen.) Når du har treet nesten i bunnen, stilles treet så det er rett, trykk treet helt ned så langt du kan, så piggen får et lite feste i bunnen av treet, deretter løft treet 5-10 cm over gulvet og sett det ned litt hardt, piggen vil da gå inn i bunnen av stammen og treet står støtt. Når treet skal demonteres, vris treet samtidig som en holder igjen foten, dette går kun en vei, prøv deg fram, når du vrir riktig vei, spretter klemmene løs fra stammen, og treet er bare å løfte ut. Et annet alternativ er å bære treet ut med foten på, legg treet ned og vri den grønne foten rundt så løses klemmene ut, kansje lettere på denne måten. Håper dette var til hjelp, synes selv denne foten er en genial oppfinnelse. Har ikke hatt noen bedre selv.


#29

Nessie sa for siden:

Går det ikke med makt, så går det med mer makt.

Sitat: min far. :nemlig:


#30

Ine sa for siden:

Ikke ueffent uttrykk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.