Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spinåff: Tynnlefse

#1

Fluke sa for siden:

Jeg leser i pinnekjøtt-tråden at tynnlese brukes til litt av hvert. Så da blir det naturlige spørsmålet: Hva pleier dere å bruke tynnlefsa til?

Selv spiser jeg den med sylte og sennep eller med smør og brunost.


#2

Chanett sa for siden:

Faktisk bare pinnekjøttmiddag.


#3

Dragen sa for siden:

Pølser, hvis det er tomt for lomper.
Sylte og sennep.
Makrell i tomat.
Smør.
Kalverullade/servelat.
Grov leverpostei.
Til nød smør, sukker og kanel.


#4

Mei sa for siden:

Jeg er mest interessert i hvor jeg får tak i skikkelig tynnlefse :vil smake:.


#5

Fluke sa for siden:

Mei: Vi kjøpte faktisk på Rema.


#6

Mei sa for siden:

Det eneste jeg fant på Rema var julelefse. Og det viste seg å bare være en firkantig lompe.


#7

Dali sa for siden:

Pinnekjøtt, lutefisk og torsk. Sistnevnte riktignok mest hjemme på vestlandet, jeg tenker aldri på å ta opp lefser fra frysen til fiskemiddagene våre på hverdager. Og så selvfølgelig smør/sukker/kanel, men da vil jeg helst ikke bruke potetlefser eller fiskelefser, men en annen oppskrift.

Jeg kjøpte årets lefser på Obs, og så fikk jeg noen som mamma hadde kjøpt på en butikk hjemme i Nordfjord.


#8

Chanett sa for siden:

Jeg aner ikke hvor mamma fikk tak i den, men den vi bruker får man ikke tak i i butikk. kresen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.